Yeni Renault Captur Wave Tanıtıldı

Ototeknikveri     11 Haziran 2016 05:35

Renault, küçük crossover pazarında ilgi gören modeli Captur'da Wave adını verdiği yeni bir donanım seçeneği sunmaya başlıyor.

Yeni Renault Captur Wave Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Captur çok popüler bir model ve yılbaşından bu yana sadece Fransa’da 32 bin adet sattı. Otomobil ülkenin şehir tipi SUV segmentinde %8.7’lik pay ile lider konumda. Yeni sınırlı üretim Wave Captur serisinin popülerliğini daha da arttıracak. Şık ve sportif model yeni inci beyazı (Pearlescent White) kaporta rengiyle geliyor. Kabinde buzlu krom detaylar ve mavi dikişli özel döşemeler ile lüks bir his veriyor. Captur serisinde artık altı kademe manuel vitesle birlikte TCe 120 motor da yer alıyor. Yüksek teknolojili sınırlı üretim Captur Wave ayrıca Techno Pack ile birlikte de sipariş edilebilliyor. Bu pakette yeni R-Link Evolution multimedya sistemi ve arka park kamerası var.

 

Fransa’daki bayilerde sınırlı üretim Captur Wave için sipariş defterleri açıldı. Captur yılbaşından beri Fransa’da 32 bin adet satarak popülaritesini sürdürüyor. Rekabetin giderek daha da kızıştığı piyasada Captur ülkenin en çok satan B segmenti SUV modeli olma konumunu koruyor.

 

Intens donanım seviyesini temel alarak, sınırlı üretim Captur Wave ile birlikte dış cephe ve iç kabinde sunulan özel kişiselleştirme seçenekleri şöyle:

 

- Özel inci beyazı kaporta rengi, iki tonlu versiyonda siyah çatı

- 17 inç siyah Explore elmas efektli alaşım tekerlekler, mavi kapaklarla birlikte

- Wave logoları

- Mavi çatı desenleri ve kapı aynaları

- Platin gri ön ve arka kaydırma plakaları

- Buzlu krom iç detaylar

- Koyu renk konsol ve ön kapı içi döşemeleri (mavi dikişlerle)

- Özel TEP/kumaş karışımı döşemeler, mavi süsleme ve dikişlerle

- Lüks ön ve arka paspaslar, kabartma Captur logoları ile

- Ön kapı eşiği koruması

 

Captur artık altı kademe manuel vitesle birlikte TCe 120 motor seçeneği de sunuyor. Sınırlı üretim Captur Wave ayrıca bir dizi yüksek teknolojili donanım içeren Techno Pack ile de sipariş verilebiliyor. Pakette R-Link Evolution multimedya sistemi, arka park kamerası ve elektrokrom arka aynası bulunuyor.

 

Yeni modelde dört farklı kaporta rengi seçeneği sunuluyor; İnci Beyazı, Pasifik Mavisi, Platin Gri ve Füme Deniz Mavisi. Tüm renkler siyah çatı ile iki tonlu olarak geliyor.

 

Bu donanım seviyesi ile sınırlı üretim Captur Wave müşterilere %4.1 ya da 900 euro avantaj sağlıyor. Captur serisinin geri kalanı gibi sınırlı üretim Captur Wave de tamamen kişiselleştirilebiliyor. Sınırlı üretim Captur Wave, Captur serisinin tüm motor serisini içeriyor.

 

Motor seçeneklerine göre Captur Wave fiyatları şöyle (vergiler dahil):

 

Energy TCe 90: € 21,100

Energy TCe 120 Manual: € 22,000

Energy TCe 120 EDC : € 23,400

Energy dCi 90 eco² : € 23,600

Energy dCi 90 EDC: € 25,000

Energy dCi 110: € 24,800

 

Captur Wave için sipariş defterleri Fransa’daki bayilerde şimdiden açıldı.

Son Güncelleme : 11 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo