2017 Honda Civic Sedan Avrupa’da Görüntülendi

Ototeknikveri     13 Haziran 2016 07:03

Yeni kasa Honda Civic Sedan 2017 Avrupa yollarında yapılan testler sırasında hafif kamuflajları ile görüntülendi.

2017 Honda Civic Sedan Avrupa’da Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2015 New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılan onuncu nesil Honda Civic şimdi Amerika Birleşik Devletleri’nde satışta. Avrupa’da ise Honda hala dokuzuncu nesil Civic sedan, hatchback ve station modellerini satıyor. Gelecek yıl Avrupa’da da kompakt boy onuncu nesil Civic yollarda olacak.Üretim öncesi versiyon 2017 Honda Civic casus fotoğrafçılar tarafından Avrupa’da çok az kamuflajla görüntülendi. Amerikan versiyonu ile Avrupa versiyonu arasında görüntüsel olarak çok az fark bulunuyor. En belirgin farklardan birisi yan lambaların rengi. Test aracının içinde modelin otomatik şanzıman seçeneğine sahip olacağı da görülüyor.

Sedan, coupe, hatchback, station, Type S ve Type R versiyonlarında 2017 Honda Civic opsiyonel sürekli değişken vitesle sunulacak. ZF kaynaklı 9 kademe otomatik vites de 1.6 litre i-DTEC turbo dizel motorla birlikte gelecek. Benzinli motor seçenekleri ise iki adet: 1.0 litre VTEC Turbo ve 1.5 litre VTEC Turbo. ABD’de sunulan 2.0 litre motor ise Avrupa’ya gelmeyecek.

 

Civic Type S ve Civic Type R gücünü Honda Civic Type R hatchback modelinde de bulunan 2.0 litre VTEC Turbo motordan alacak. Bu versiyonlarda güç çıkışı 200+ ve 306+ hp olacak. 2017 Honda Civic Avrupa versiyonunun Ekim ayında 2016 Paris Motor Show’da tanıtılması bekleniyor. Hatchback model Honda tarafından İngiltere Swindon’da üretilecek. 

Honda bu nedenle fabrikaya ciddi bir yatırım yaparak yenilemeye gitti. Aynı fabrikada CR-V crossover da üretiliyor. 2017 modelin şu an piyasada olan dokuzuncu nesil ile benzer fiyata satılması bekleniyor. Şu an Civic hatchback modelinin en ucuz versiyonunun fiyatı Almanya’da 16 bin 990 euro, İngiltere’de 16 bin 470 sterlinden satılıyor. 

Son Güncelleme : 16 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo