Renault Megane Sedan'dan Yeni Görüntüler ve Bilgiler

Ototeknikveri     24 Haziran 2016 07:11

Renault'un Fluence modelinin yerini alacak yeni Megane Sedan'ın ilk bilgileri ve katalog görüntüleri ortaya çıktı.

Renault Megane Sedan'dan Yeni Görüntüler ve Bilgiler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ülkemizde kompakt sedan segmentinde özellikle filo kiralama firmaları tarafından de tercih edilmesi nedeniyle yüksek satış rakamlarına ulaşan Renault Fluence yerini yeni Megane Sedan'a bırakıyor. Ekim ayında yapılacak Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılması ve yılsonundan önce ülkemiz pazarında yer alması beklenen yeni Renault Megane Sedan'ın katalog görüntüleri ortaya çıktı. Tasarım detayları bu sayede oldukça net bir şekilde anlaşılabilen yeni Megane Sedan, hatchback kardeşi ile benzer yüz ifadesine sahip olacağı arka tasarımında ise ağabeyi Talsiman'ı andıracağı görülüyor. Görüntülerde yer alan ölçüler ise aracın boyutlarının selefi Fluence göre bir çok değerde az da olsa artacağı görülüyor. 

Aracın uzunluğu 4.622 mm'den 4.630 mm'ye çıkarken, aks açıklığı da 9 mm artışla 2.711 mm'ye ulaşmış. Aynalar dahil genişlikl değeri 2.037 mm'den 2.058 mm'ye çıkan aracın iz açıklık değerleri de artarken, 1.458 mm olan yükselik değeri 1.443 mm'ye düşüyor. Bu da aracın daha aerodinamik bir tasarıma kavuşacağının sinyallerini veriyor. 

Yeni Megane Sedan'ın motor seçeneklerini, hatchback kardeşinden alması bekleniyor. 1.2 litrelik turbo benzinli motorun yanında 1.5 dCi ve 1.6 dCi dizel motorların yeni Megane Sedan'da kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Son Güncelleme : 24 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo