Ford Mondeo ST-Line Goodwood’a Geliyor

Ototeknikveri     24 Haziran 2016 12:49

Ford ST-Line adını verdiği sportif seriyi, Fiesta ve Focus'un ardından Mondeo'da da sunmaya başlıyor. Ford Mondeo ST-Line daha sportif görünüyor ancak güç çıkışında yükselme yok.

Ford Mondeo ST-Line Goodwood’a Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford Fiesta ve Focus için ST-Line versiyonlarını bir kaç hafta önce tanıttı. Şimdi ise Mondeo ST-Line versiyonuna kavuşuyor. Yeni versiyon daha dinamik bir görünüme sahip ancak bu görünümün aksine motor gücünde artış yok. İngiltere’de, Ford Mondeo ST-Line modelini 2.0 TDCI turbodizel motor ile piyasaya sürecek. 150 ve 180 hp güç çıkışı seçenekleri olacak motor altı kademe manuel ya da altı kademe Powershift otomatik vitesle çalışacak. Ek bir ücretle tüketiciler dört çekişli sürüş sistemi de alabilecek. Fotoğraflarda sadece station görünse de, Ford Avrupa ST-Line versiyonunu beş kapılı hatchback için de sunacak. Her iki kaporta stili de spor süspansiyonla standart versiyondan 10 mm daha alçak olacak. Yeni 18 ve 19 inç alaşım tekerlekler otomobile havalı bir görünüm katacak. Kaportada bazı yumuşak değişiklikler bulunuyor. Değişiklikleri belirgin şekilde fark edebilmek için oldukça dikkatli bakmak gerekiyor. İç kabinde ise perfore deri direksiyon, kırmızı dikişli spor koltuklar, ST-Line koruma plakaları ve başka bazı ufak değişiklikler bulunuyor.

 

Ford Mondeo ST-Line modelini bu hafta Goodwood FoS’ta sergileyecek. Müşteriler ilave kişiselleştirme seçeneklerine kavuşacak ancak Fusion modelinin 2017 model yılı için güncellendiğini göz önüne alırsak Mondeo için de daha kapsamlı bir güncellemenin önümüzdeki günlerde açığa çıkması bekleniyor. 

Son Güncelleme : 25 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo