Mitsubishi Yeni SUV Modelini Paris’te Tanıtacak

Ototeknikveri     27 Haziran 2016 03:41

Mitsubishi Ground Tourer konsepti çarpıcı yeni tasarımı ve üstün off-road yetenekleriyle 2016 Paris Otomobil Fuarı'na geliyor.

Mitsubishi Yeni SUV Modelini Paris’te Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi yeni bir SUV konseptinin ipucu kampanyasını başlattı. Konsept 2016 Paris Motor Show’da tanıtılacak. “Ground Tourer” markanın tasarım yolculuğunun en yeni ifadesi olarak tanımlanıyor. Konsept ile ilgili henüz çok az detay var ancak eğimli ön cam ve dar pencereler Range Rover Evoque benzeri bir görünümün haberini veriyor. Ön kısımda ise 2015 Cenevre Motor Show’da tanıtılan XR PHEV II konseptinden tasarım özellikleri var. Üç kapılı XR PHEV II süpermini boyutunda bir SUV ve Renault Captur gibi modellerle rekabet edecek. Beş kapılı Ground Tourer de Mitsubishi’nin büyük ASX modelinin yerine gelecek yeni modelin önizlemesi niteliğinde. Emin olmak için resmi tanıtıma kadar beklemek gerekiyor ancak otomobilin Nissan Qashqai ile rekabet edecek ve Mitsubishi serisinde ASX’in yerini alacak bir modele dönüşmesi bekleniyor.

 

Mitsubishi Ground Tourer konseptinin markanın off-road deneyimini modern hibrit teknolojisiyle birleştirdiğini belirtiyor. Modelin yeni önden çekişli plug-in sistemi kullanması, büyük bir elektrikli motorla benzinli bir jeneratörü birarada barındırması bekleniyor. Böylece çok düşük CO2 emisyonu elde edilecek.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo