Nissan Note için Black Edition

Ototeknikveri     28 Haziran 2016 03:39

Nissan Note kompakt hathcback modeli için Avrupa’da Black Edition siyah versiyonunu çıkartıyor.

Nissan Note için Black Edition
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa’da Note satışlarını arttırmak için hazırlanan versiyonda Nissan, ön ve arka tamponlar, yan etekler ve far camlarında siyah renk kullanımına ağırlık vermiş. Bunlar ayrıca modele sportif görünüm katan siyah tavan spoylerinin de dahil olduğu Dynamic Styling paketinin bir parçası. Otomobilde 16 inç tekerlekler siyah renk ile geliyor, bunu yan ayna kapakları ve kapı tutacakları benzer görünümle tamamlıyor. Bütün bu dışarıdaki modifikasyonlar içeriye de yansıyor. Orta konsol parlak siyah görünümde, vites kolu ve tavan döşemesi de aynı temayı takip ediyor. Nissan Note Black Edition orta donanım seviyesi Acenta temel alınarak geliştirilmiş, farklı kaporta renkleri ve bir dizi opsiyonel kit ile birlikte sipariş edilebiliyor. Müşteriler daha fazla ödeyerek NissanConnect dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, i-Key uzaktan kumanda ve otomatik farlar, sis lambaları, yağmur sensörü ve otomatik klimayı kapsayan Auto Pack gibi özelliklere sahip olabiliyor.

Model ile birlikte iki motor sunuluyor. Birisi kıvrak turbodizel 1.5 litre 90 hp motor, diğeri ise 1.2 litre benzinli 80/98 hp motor. Ek ücretle daha güçlü benzinli motor manuel yerine sürekli değişken vites (CVT) ile entegre edilebiliyor.

Siparişe açılan Note Black Edition Avrupa’da sınırlı sayıda sunulacak, Nissan henüz kaç adet üretileceğini açıklamadı. Versiyonun fiyatının temel aldığı Acenta donanım seviyesinden biraz daha yüksek olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo