2017 Mercedes E Serisi Coupe için Dijital Çizim

Ototeknikveri     02 Temmuz 2016 06:52

Sedan versiyonun ardından yeni kasa 2017 Mercedes E Serisi Coupe gelecek yıl piyasaya çıkacak.

2017 Mercedes E Serisi Coupe için Dijital Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes 2017 E Serisi Coupe modeli üzerinde son dokunuşları gerçekleştiriyor. OmniAuto yeni model için bir dijital çizim hazırlayarak nasıl görünebileceğini ortaya koydu. Kesinlikle oldukça çekici görünen model C Serisi Coupe’nin ayak izlerini takip ediyor, şık bir ön yüz, geriye doğru uzanan farlar, geniş hava girişleri ve tek çıtalı ön panjura sahip. Sportif stil arka kısımda da eğimli pencere, duyusal çizgiler ve kaslı yan eteklerle devam ediyor. Çatı çizgisi akıcı, pencere çevreleri dinamik bir görünümde. Önceki casus fotoğraflarda iç kabinin E Serisi sedan modelinden etkilendiği görülüyordu. İç kabinde az sayıda değişiklik olacak, bunlar arasında yeni hava girişleri ve revize edilmiş orta konsol, yine bu bölümde analog bir saat bulunacak.

 

Motor seçenekleri sedan modelden devam edecek. Turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 241 hp motor ve 396 hp güç çıkışına sahip 3.0 litre V6 motor seçenekler arasında. 571 hp ve 612 hp güç çıkışlarına sahip yüksek performanslı bir E63 modeli de çıkartılabilir.

 

Mercedes, modelin çıkış tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, modelin 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı düşünülüyor.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo