Yeni Volkswagen Crafter 2017: Müşterilerle Birlikte Tasarlandı

Ototeknikveri     02 Temmuz 2016 02:11

Volkswagen Ticari Araçlar’dan yeni Crafter bu sonbaharda piyasada olacak. Yeni modelin görünümü hakkında fikir veren çizimler yayınlandı.

Yeni Volkswagen Crafter 2017: Müşterilerle Birlikte Tasarlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in tasarım DNA’sını net bir şekilde taşıyan ve T serisinin büyük kardeşi olarak nitelendirilen yeni Crafter inovasyon, fonksiyonellik ve kalite vaad ediyor. Crafter tepeden tırnağa yeni bir araç. Volkswagen Ticari Araçlar uzmanları geliştirme sürecinde müşterilerle yakın ilişki içerisinde çalışmış, müşterilerin günlük rutinlerini, ihtiyaçlarını ve yeni Crafter ile ilgili vizyonlarını incelemiş. Böylelikle yeni nesil Crafter büyük ölçüde müşterilerin talepleri doğrusunda şekillenmiş. Bu durum hem fonksiyonda hem de tasarımda görülüyor. Volkswagen Ticari Araçlar yöneticisi Albert Johann Kirzinger’e göre ticari araçların tasarımlarının farklı müşteri gruplarına hitap edebilmesi gerekiyor.

 

0.33 ile yeni Crafter sınıfının en iyi hava sürtünme katsayısına sahip. İç kabinde mükemmel günlük kullanım kolaylığı ve olabilecek en iyi kargo alanı sağlanmış. Crafter’da kullanılan yeni tasarım dili markanın diğer versiyon ve modellerinde de görülecek.

 

Kirzinger’in firmasının yeni ticari araçları ile ilgili açıklaması şöyle: “Volkswagen Ticari Araçlar’ın T serisi, “Bulli”, yeni Crafter ile bir büyük kardeşe kavuşuyor. Yeni Crafter sağlamlığı ve kalitesi ile ticari araçlarda bugüne dek görülmemiş başarı göstermeye aday”.

 

Yeni 2017 VW Crafter detaylarına ve resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 28 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo