Toyota Temmuz 2016 Kampanyası

Ototeknikveri     03 Temmuz 2016 01:52

Yenilenen Corolla modelini satışa sunan Toyota Türkiye, Temmuz ayına özel indirimler ve kredi fırsatları sunuyor.

Toyota Temmuz 2016 Kampanyası
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, temmuz ayı kampanyasıyla büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. 6 bin TL’ye varan indirimler, 6 ay taksit erteleme ile birlikte piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturan Toyota,  temmuz ayındaki kampanyasıyla otomobil hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kapsamlı değişikliklere imza atılan, daha prestijli ve gelişmiş bir görüntüye kavuşan Toyota’nın efsane sedanı Yenilenen Corolla 57 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Toyota Plazalarında sahiplerini bekliyor. B segmentinin ilk ve tek hibrit otomobili olan, tasarruflu oluşu kadar sürüş keyfi ile de göz dolduran Yaris Hybrid’de indirim 6 bin TL’yi buluyor. Yaris’in benzinli modellerindeki indirim ise 3 bin TL’ye ulaşıyor. 

 

Şıklığı, teknolojik üstünlükleri ve off-road yetenekleriyle öne çıkan pick-up segmentinin ilgi gören modeli Hilux da Temmuz kampanyasına 5 bin TL’ye varan indirimler ile katılıyor. SUV kalitesini de yaşatma iddiasında olan Hilux’a, 76 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de Toyota’nın temmuz kampanyası kapsamında yer alıyor. Temmuz ayında kampanyadan yararlanıp Toyota sahibi olanlar, ödemelerine diledikleri takdirde 2017 yılının ocak ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor. 

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo