Nissan Qashqai Black Edition Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Ototeknikveri     07 Temmuz 2016 06:36

Nissan, başarılı crossover modeli Qashqai için hazırlamış olduğu sınırlı sayıdaki Black Edition seçeneklerini Avrupa pazarına sunuyor.

Nissan Qashqai Black Edition Avrupa'da Satışa Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan Qashqai Black Edition versiyonu crossover segmentinde sofistike tasarımıyla standartları yeniden belirliyor. Modelin zengin stil özellikleri onu piyasada daha lüks bir konuma yerleştiriyor. Tekna donanım seviyesi temel alınarak geliştirilen modele bazı modern stil özellikleri eklenmiş. Bunlar arasında 19 inç “Ibiscus” siyah alaşım tekerlekler, siyah kapı eşiği korumaları, gümüş ön ve arka stil plakaları bulunuyor. Otomobil ayrıca panoramik tavan ve iç kabinde sadece bu modele özel tek tuşla açılıp kapatılabilen gölgelikle geliyor.

 

Modelde iki dış cephe renk seçeneği var: sedefli metalik siyah ve inci beyazı.

Qashqai Black Edition Nissan serisinden iki verimli ve güçlü motor seçeneğine sahip. Bunlardan birisi 1.5 litre dCi 110, diğeri ise 1.6 litre dCi 130. Müşteriler altı kademe manuel vites ve önden ya da dört çekişli sürüş sistemi, X-Tronic otomatik vites ve önden çekişli sürüş sistemi seçeneklerine de sahip.

Nissan’ın gelişmiş güvenlik ve sürüş yardımı sistemleri de Nissan Safety Shield adıyla modelde standart olarak yer bulmuş. Bunlar arasında şeritten ayrılma uyarısı, uzun far asistanı, trafik işaretleri tespit sistemi, otomatik acil durum freni, kör nokta uyarısı, hareketli obje tespiti ve sürücü dikkat uyarısı bulunuyor.

 

İlave özellikler ise siyah deri döşemeler, park asistanı, bi-LED farlar ve modern NissanConnect multimedya sistemi. 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemine DAB dijital radyo ve uydu navigasyon da dahil. Nissan’ın 360º Around View Monitor özelliği de düşük hızlı manevralarda yardımcı olmak üzere standart olarak sunuluyor.

Qashqai Black Edition Avrupa’da sadece 3 bin 360 adet üretilecek. Nissan crossover modellerinin daha sofistike versiyonlarını çıkartmaya devam edecek. Firma bu hedefini Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda, Qashqai Premium ve X-Trail Premium konseptleriyle ortaya koymuştu.

Son Güncelleme : 07 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo