Audi A5 Coupe 2017 Donanım Özellikleri

Ototeknikveri     13 Temmuz 2016 01:56

Yeni kasa Audi A5 Coupe ve S5 Coupe, güvenlik, konfor ve verimliliği arttıran yüksek teknolojik özellikleri ile geliyor.

Audi A5 Coupe 2017 Donanım Özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Farklı teknolojilerin akıllı kombinasyonu yeni audi A5 Coupe’de güvenlik, konfor ve verimliliği arttırıyor. Audi yeni modelde otonom sürüşte de bir adım ileriye gidiyor. Geniş sürüş yardımı seçenekleri segmentte standartları yeniden belirliyor. Önceki modelle kıyaslandığında tüm sistemler yenilenmiş ya da ilk kez yer verilen sistemler. Öngörüsel verimlilik asistanı sürücüye yakıt tasarrufu konusunda yardımcı olurken, Audi aktif şerit asistanı otomobili kendi şeridinde tutuyor, Durdur&Başlat uyumlanabilir seyir kontrolü ve trafik sıkışıklığı asistanı ise yavaş ilerleyen trafikte sürücüyü rahatlatıyor. Yeni ve önemli güvenlik özellikleri arasında park asistanı, arka çapraz trafik asistanı, çıkış uyarısı, çarpışma önleme asistanı, dönüş asistanı ve Audi pre sense sistemleri sayılabilir. Kamera temelli trafik işaretleri tanıma sistemi de seriyi tamamlıyor.

 

Yeni Audi A5 Coupe Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde 2016 yılı sonbahar aylarında piyasaya çıkacak. Önceki modelle kıyaslandığında standart donanım listesi çok daha zengin. Xenon farlar, LED gündüz sürüş ışıkları, LED arka lambalar, LED iç aydınlatma, Audi MMI radyo+ ve 7 inç MMI renkli ekran, Bluetooth ve USB şarj fonksiyonu, üç telli çok fonksiyonlu direksiyon (otomatik vitesli modellerde direksiyon üzerinde vites değiştirme kanadı), yükseklik ayarlı kemerler, Audi drive select dinamik sürüş sistemi ve Audi pre sense city sistemi standart özellikler arasında.

 

Yeni donanım seviyeleri hem iç kabin hem dış cephe için sayısız kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Temel modelin yanı sıra spor ve tasarım donanım seviyeleri de sunuluyor. S line spor paketi ve Audi tasarım koleksiyonu özellikle iç kabinde sofistike kişiselleştirmeler için mevcut. S line dış cephe paketi de otomobile dinamik bir dış görünüş katıyor.

Audi S5 Coupé

 

Yeni Audi S5 Coupe 4.7 saniyede sıfırdan saatte 100 km’ye çıkabiliyor. Yeni geliştirilen turboşarjlı V6 motor 260 kW (354 hp) çıkış gücüne sahip ve 100 km’de 7.3 litre yakıt tüketiyor. Şık S dış cephe tasarımı ve özel S iç kabin detayları Audi’nin iki kapılı spor coupe modelinin dinamik karakterini vurguluyor.

Son Güncelleme : 13 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo