Mercedes E Serisi All Terrain Görüntülendi

Ototeknikveri     15 Temmuz 2016 03:19

Yeni çıkacak Mercedes-Benz E Serisi Estate All Terrain modelini bu sonbahar Paris Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımından önce görüntüledi.

Mercedes E Serisi All Terrain Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi A6 Allroad ile rekabet edecek Mercedes E-Class All Terrain 2017’de satışa çıkacak. Fotoğraflarda görüldüğü üzere, station model değişken yükseklikli havalı süspansiyon (Mercedes’in Air Body Control sisteminin gelişmiş bir versiyonu) ile gelecek, bu sayede süspansiyon hafif off-road için yükselecek, yüksek hızlarda ise alçaltılabilecek. Modelin dış cephe tasarımında da değişiklikler var. Dış cephede daha güçlü tamponlar, plastik gövde altı koruması ve tekerlek bombeleri için ilave kaplama bulunuyor. Giriş seviyesi E 200 modelinin fiyatı 40 bin Sterlin’den başlayacak. Modelin yeni E-Class sedan ve station ile aynı turboşarjlı dört silindirli ve altı silindirli benzinli ve dizel motorlara sahip olması bekleniyor.

 

E Serisi baş mühendisi Michael Kelz daha önce “Bir SUV off road kadar yüksek performanslı olmayacak ancak pek çok müşterinin beklentilerini de aşan bir performans sunulacak” demişti.

Görünen o ki “yarı off-road” segmenti özellikle Avrupa’da önem kazanıyor. Bazı ülkelerde tüketiciler tam SUV ya da crossover modellerin görsel agresifliğini istemiyor ancak hafif off-road yetenekleri ve kullanım kolaylıklarını çekici buluyor. Kelz ayrıca E Serisi Estate All Terrain modelinin ABD’ye gitmeyeceğini belirtti.

 

Mercedes ürün yelpazesinde şu anda altı off-road model bulunuyor, All Terrain bunlara akıllıca bir alternatif teşkil edecek ve firma bir nişi daha kapsamış olacak.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo