Yeni 2017 Nissan Micra Detaylanıyor

Ototeknikveri     17 Temmuz 2016 04:13

Yeni nesil Micra’nın kamuflajlı prototipi Paris Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımından önce görüntülendi.

Yeni 2017 Nissan Micra Detaylanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan yeni Micra ile süpermini piyasasına radikal bir dönüşe hazırlanıyor. volkswagen Polo ve Ford Fiesta’nın rakibinden son gelen fotoğraflar da bunun kanıtı. Yeni nesil Micra, Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Şu anki model 13 yıllık bir platform üzerine kurulu ve süpermini piyasasındaki rakiplerinin yanında eski görünüyor. Yeni modelde ise Renault ile paylaşılan CMF-B küçük otomobil platformu kullanılıyor. Dış cephe tasarımı geçen yıl Cenevre’de tanıtılan Sway konseptinden esinlenilmiş, otomobilin biçimli bir profili, köşeli bir ön kısmı ve Juke’dan esinlenilen bir arka kısmı var.

 

Yeni Micra daha uzun, daha alçak ve geniş olacak. Bu da iç kabinin hem yolcular hem de bagaj kapasitesi için oldukça cömert genişlikte tutulduğu anlamına geliyor. Sway konseptinin fütüristik iç kabin tasarımının yeni modele aktarılması bekleniyor. Konseptten otonom fren ve akıllı telefon bağlanabilirlik özellikleri de alınabilir.

Motor serisinin detayları henüz bilinmiyor ancak turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar bekleniyor. Paris Otomobil Fuarı'nın tarihi yaklaşırken yeni Nissan Micra ile ilgili başka detaylar gelecek.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo