2018 Mercedes S Serisi'nin İçi Göründü

Ototeknikveri     18 Temmuz 2016 05:25

2018 model yılı ile birlikte makyajlanacak olan Mercedes S Serisi'nin iç kabininde küçük ama etkili değişiklikler var.

2018 Mercedes S Serisi'nin İçi Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz S-Class W222’nin üretimine üç yıldan biraz fazla bir süre önce başladı, tam boy sedan model artık bir yarı ömür güncellemesinden geçirilmek üzere. Güncellenen model yeni BMW 7 Serisi ve Audi A8 ile rekabet edecek. Son gelen fotoğraflarda modelin ufak değişikliklerden geçen iç kabini görülüyor. Değişikliklerin en önemlisi konsolun üst kısmındaki artık düğmelerle ayrılmayan iki 12.3 inç ekran. Kontrol paneli ve multimedya sistemi ekranları konsola daha bütünleşik bir görünüm veren cam kasanın içinde konumlandırılmış. Mercedes güncellenmiş S-Class’ı bir süredir test ediyordu ancak yeni model en erken gelecek yıl 2018 modeli olarak çıkacak. Piyasaya çıktığında, şık sedan yeni geliştirilmiş -E-Class’ta da yer alacak- sıralı altılı motorlar ile birlikte gelecek.

Dış cephe tasarımı anlamında çok ciddi değişiklikler beklenmiyor. Videoda görünen prototipten de kozmetik müdahalelerin sınırlı kaldığı anlaşılıyor. S Class, Daimler’in mühendisliğinin en tepe noktası olduğu için güncellemede daha çok ileri teknoloji güvenlik ve sürüş yardımı sistemlerine odaklanılmış. Bu özelliklerin bazıları yeni E serisinde de çıkmıştı ancak S modelleri amiral gemisi statüsü nedeniyle daha da fazla teknoloji sunabilir.

Mercedes ilk kez 2013 yılının Mayıs ayında 2021 yılında yeni nesil S-Class’ın çıkışından önce otonom sürüşlü bir model çıkartmayı planladığını açıklamıştı. Uber 2020 yılında hizmete girmek üzere 100 bin otonom S-Class sipariş etti. Yenilenen S modelinin otonom sürüş teknolojilerinin ön cephesinde yer alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo