Volkswagen Tiguan LWB ABD’de Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     18 Temmuz 2016 06:26

Gelecek yıl üretime girecek olan Volkswagen Tiguan LWB Amerika'da yapılan testler sırasında kamuflajları olmadan görüntülendi.

Volkswagen Tiguan LWB ABD’de Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Uzun aks aralıklı yeni kasa Volkswagen Tiguan ABD’de görüntülendi. Gelecek yıl üretimine başlanacak crossover tanıdık bir görüntüye sahip ancak arka kapıları daha uzun, tavan çizgisi daha düz, arka kelebek camlar daha büyük. İç kabini standart modelden daha geniş olacak ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunacak. Müşteriler iç kabinde sürüş yardım sistemleri ve Apple CarPlay ve Android Auto destekli opsiyonel 8 inç multimedya sistemi bulabilecek. Standart model gibi Tiguan LWB de MQB platformu üzerine kurulacak, bir dizi benzinli ve dizel motor seçenekleriyle gelecek. Detaylı özellikler henüz yayınlanmadı ancak standart model Avrupa'da, 125 ve 150 hp çıkış güçlerinde 1.4 litre TSI motor, 180 hp gücünde 2.0 litre TSI motor ve 115 hp, 150 hp, 190 hp güçlerinde 2.0 litre TDI motorlarla birlikte sunulduğundan yeni Volkswagen Tiguan LWB'nin de benzer seçeneklere sahip olması bekleniyor.

Hangi motorun seçildiğine göre değişen şekilde, altı kademe manuel, altı kademe DSG ya da yedi kademe DSG vites sunulacak. Volkswagen Tiguan LWB'de önden çekişli sürüş sistemi standart olacak, 4MOTION dört çekişli sürüş sistemi ise opsiyonel olarak tercih edilebilecek.

Uzun aks aralıklı Tiguan Meksika’daki Puebla fabrikasında üretilecek ve buradan dünyaya ihraç edilecek.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo