Çin’e Özel Yeni BMW 1 Serisi sedan

Ototeknikveri     18 Temmuz 2016 07:17

BMW Çin’de lüks kompakt segmentine girecek, BMW 1 Serisi sedan ülkede BMW markasının ilk kompakt spor sedan modeli olacak.

Çin’e Özel Yeni BMW 1 Serisi sedan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu sayede BMW’nin kompakt sınıfındaki ürün serisi daha da geniş kapsamlı olacak, lüks giriş seviyesi otomobiller Active Tourer ile SUV segmentini kapsarken, spor sedan yeni müşterileri kendisine çekecek. Lüks kompakt otomobil segmenti dünyada ve Çin’de en hızlı büyüyen segmentlerden birisi. BMW 1 Serisi sedan segmentteki en sportif ve duyusal model. Lüks model Çinli müşterilerin ihtiyaçları ve beklentileri için özel olarak tasarlanmış ve sadece Çin’de satılacak. Yeni otomobilin testleri ve geliştirmesi BMW merkezinde Çinli mühendislerle birlikte yapıldı. Yeni otomobil Çin’in farklı iklim ve yol koşullarında yoğun yol testlerini başarıyla geçti. BMW 1 Serisi sedan üzerinde BMW mühendisleri pek çok özel ince ayar ve geliştirmeler yaparak otomobili Çin’deki sürüş koşullarına ve Çinli müşterilerin beklentilerine uygun hale getirdiler.

 

BMW 1 Serisi sedan modelinin temelinde prömiyeri 2015’te Guangzhou’da yapılan BMW Concept Compact Sedan konsepti bulunuyor. Üretime hazır bir model olarak BMW 1 Serisi sedan konseptin tasarım bileşenlerini ve BMW’nin tipik gövde orantılarını devam ettiriyor. BMW 1 Serisi sedan bir BMW olduğunu hemen belli ediyor. Sade BMW yüzü, böbrek şeklinde ön panjur, LED yuvarlak farlar ve firma logosunun sportif ve modern yorumu markanın kimliğini ortaya koyuyor. BMW tasarım dilinin özellikleri “Hofmeister kink” (BMW otomobillerin C sütunundaki karakteristik kıvrım) ile birlikte sportif, duyusal ve modern görünümlü siluete yansıyor.

 

BMW 1 Serisi sedan BMW Grubu’nun inovasyondaki gücü ve bağlanabilirlikteki üstünlüğünün en yeni göstergesi. Geniş kapsamlı BMW ConnectedDrive teknolojileri tüm müşterilere benzersiz kullanım kolaylığı, zengin multimedya ve gelişmiş güvenlik sunuyor. En yeni, güçlü ve elektronik teknolojiler açısından gelişmiş motorlar BMW’nin Shenyang’daki yeni fabrikasında üretiliyor ve benzersiz sürüş keyfi sunuyor.

 

BMW X1 ve BMW 2 Serisi Active Tourer’in başarılı çıkışından sonra BMW 1 Serisi sedan da model serisine eklendi. Bununla birlikte şu an Çin’de yerel üretilen beş BMW modeli bulunuyor. Bu sayede BMW Çinli müşterilerine daha da çekici giriş seviyesi modeller sunuyor. Firma ürün kapsamını ve rekabet avantajını daha da geliştirecek.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo