Mitsubishi'nin Crossover MPV Konseptinden Yeni İpucu

Ototeknikveri     21 Temmuz 2016 03:42

Endonezya’da yapılacak dünya prömiyerinden önce ipucu görseli yayınlanan konsept geçen yıl Tokyo’da karşımıza çıkan eX konseptine çok benziyor.

Mitsubishi'nin Crossover MPV Konseptinden Yeni İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki konsept arasındaki benzerlik kafa karıştırıcı derecede. Bu karışıklığı daha da arttıracak şekilde, her iki modelin çarpıcı sarı renk şemaları bile aynı. İki konsept arasında az da olsa bazı farklar da var. Endonezya’da çıkacak konsept tavan raylarına sahip, tekerlek bombeleri yeniden şekillendirilmiş, arka lambalar yukarıya doğru genişliyor. Yan kameralar geleneksel aynaların yerini alıyor ve yeniden konumlandırılmışlar. Muhtemelen bu karartılmış ipucu görselinde fark edemediğimiz başka ayrıntılar da var. Fotoğraflarda eX konseptini ve yeni konsepti yan yana görülüyor.

   

Yeni konsept, tıpkı eX gibi bir küçük crossover konsepti olacak ancak Mitsubishi iç kabinin yedi kişi alacak kadar geniş olduğunu belirtiyor. Güç aktarım mekanizmaları ile ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı ancak henüz adı konulmayan model tam elektrikli ve dört çekişli sürüş sistemi ile gelme ihtimali bulıunuyor. Konseptle ilgili tüm detaylar ve foto galeri 11 Ağustos’ta Endonezya Otomobil Fuarı’ndaki tanıtımdan sonra gelecek.

Son Güncelleme : 21 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo