Güncellenen Kia Picanto Malezya’da görüntülendi

Ototeknikveri     25 Temmuz 2016 04:12

Makyaj ile daha modern bir ifadeye kavuşan Kia'nın küçük modeli Picanto, geçen bir yıllık sürenin ardından Malezya pazarında da yer almaya başladı.

Güncellenen Kia Picanto Malezya’da görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Kia Picanto 2015 Cenevre otomobil fuarında tanıtılmış, Endonezya’da Temmuz 2015’de piyasaya çıkmıştı. Bir yol sonra, yeni Picanto Malezya’daki bayilere ulaşmaya başladı ve Malezya Kia Picanto Sahipleri Kulübü Facebook sayfasında modelin fotoğrafları yayınlandı.Güncellenmiş Kia Picanto önceki modelle aynı fiyattan satılacak. Malezya’da şu an satışta olan Picanto ile karşılaştırıldığında, güncellenen modelde kaplan burnu şeklinde ön panjur, yeni tamponlar, sis lambaları yuvaları ve arka sinyal lambalarında değişiklikler var. Ayrıca modelde yeni iki renk tonlu 14 inç tekerlekler bulunuyor.

 

İç kabinde ise değişiklikler kısıtlı. Kontrol panelinde yeni göstergeler gümüş renginde, direksiyona monte ses kontrolleri yenilenmiş, seyahat bilgisayarının ve yeniden başlatma tuşlarının yeri değiştirilmiş.

 

Güncellenen model öncekiyle aynı 87 PS (85.78 hp, 120 Nm tork) 1.25 litre Kappa II Dual CVVT dört silindirli motor kullanacak. Modelde herhangi bir mekanik değişiklik olmayacak. Öte yandan, daha önce sunulan 5 kademe manuel vites ve 4 kademe otomatik vites seçeneklerinden otomatiğin artık sunulmayabileceği söyleniyor.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo