2018 Mercedes GLE Agresif Tasarımla Gelecek

Ototeknikveri     26 Temmuz 2016 10:15

Mercedes-Benz’in yeni off-road modelinin ortaya çıkan fotoğraflarında büyük tekerlek bombeleri ve eğimli arka pencere dikkat çekiyor.

2018 Mercedes GLE Agresif Tasarımla Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 Mercedes-Benz GLE SUV, Güney Avrupa’da görüntülendi. Model yol testlerinin ikinci aşamasında ve daha önce Mercedes’in Almanya’daki Ar-Ge merkezi yakınlarında görüntülenmişti. Test otomobili yeni bir burun tasarımına sahip. Kamuflaja rağmen daha çıkıntılı bir kaput ve yeni farlar göze çarpıyor. Otomobilin ön panjurunda daha az değişiklik bekleniyor, önceki model ile benzer görünen ön panjurda yine bir çift yatay çıta ve ortada büyük Mercedes-Benz logosu bulunuyor. Otomobilin yan kısmı da önceki modelle neredeyse aynı. En göze çarpan değişiklik otomobile güçlü duruşunu kazandıran yeni tekerlek bombesi ağızları. Otomobilin tekerlek izinin de daha geniş olması bekleniyor. Otomobilin aks açıklığı da öncülüne göre daha geniş olacak. Test otomobilinin daha kısa bir ön çıkıntıya sahip olduğu da görülüyor.

Arka kısımda, pencere önceki modelden daha eğimli, arka lambalar da değiştirilmiş gibi görünüyor. Şu anki W166 kod adlı GLE geçen yıl piyasaya çıktı. Onun yerine gelecek W167 ise 2018’de gelecek ve BMW X5, Audi Q7 ve Volvo XC90 gibi modellerle rekabet edecek. Yeni GLE Coupe modeli ise hemen ardından takip edecek. Bu model ise doğrudan BMW X6 ve Range Rover Coupe ile rekabet edecek.

 

Motor seçeneklerinde ise güncellenmiş turboşarjlı dört sillindirli benzinli ve dizel motorların yanıunda yeni hibrit versiyon bekleniyor. Mercedes’in en yeni turboşarjlı V8 motoru da performans odaklı AMG GLE 63 modelinde yer alabilir.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo