FİAT 500L LİVİNG TANITILDI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:11

Fiat 500L ailesini Living modeli ile genişletiyor.

FİAT 500L LİVİNG TANITILDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat'ın 500L ailesinin en yeni üyesi olan 500L Livinig, kullanım esnekliği ve işlevsellik ile öne çıkıyor. İşlevsellik ve tasarım arasındaki dengeyi iyi bir şekilde kurmayı başaran 500L Living, üyesi olduğu ailenin stil anlayışında ödün vermeden geniş bir iç mekan sunuyor. Fiat'ın yeni sihirli vagonu, 500 modellerinin çekiciliğini, orta ölçekli bir aracın, çevikliği ve kompaktlığını, bir C segmenti stationun, konfor ve özelliklerini, bir MPV'nin genişliğini ve çok yönlülüğünü birarada sunmayı hedefliyor. Araç tasarlanırken sadece teknik özellikleri ile değil günlük hayata uygunluğu da baz alınarak geliştirerek, yaşam alanı öne çıkarılmış. 
 
   
 
2007 yılında başlatılan ikonik modeli bir evrimi ile şekillenen 500L Living, iç mekan ve dış boyutları arasındaki optimum denge ile öne çıkıyor. Üçüncü sıra koltuk ilavesi ile, kendi kategorisindeki en kompakt 5+2 koltuklu MPV olan 500L Living, 435 cm uzunluğa, 178 cm genişliğe ve 167 cm yüksekliğe sahip. Ortalamalardaki bir C segment station araçtan 20 cm'den daha kısa olan, yeni Fiat 500L Living, 638 litrelik bagaj hacmi ile dikkat çekiyor. 
 
   
 
Fiat 500L Living, değişken koltuk sistemiyle de öne çıkıyor. İstenildiğinde tamamen sökülebilen üçüncü koltuk sırası, gerektiğinde öne doğru katlanabiliyor. İleri geri hareket edebilen ikinci koltuk sırası ise öne doğru katlanabilmesinin yanında, Honda Civic hatcbacklerdekine benzer şekilde ön koltukların sırtlarına paralel hale gelerek daha fazla yükleme alanı sağlıyor. 
 
   
 
Fiat 500L Living'in bir benzinli ve iki dizelden oluşan motor gamı, 105 hp güç üreten 0.9 litrelik TwinAir Turbo benzinl 85 hp güç üreten 1.3 litrelik Multijet II ve 105 hp güç üreten 1.6 litrelik Multijet II dizel motorlardan oluşuyor. Otomatik şanzıman opsiyonunu sadece 1.3 litrelik multijet ile sunan, 500L Living, Pop Star ve Lounge olmak üzere iki farklı donanım seviyesine sahip olacak. 5 veya 7 koltuklu olmak üzere iki şekilde tercih edilebilecek araçta, 11 tanesi iki renkli olan 19 farklı gövde rengi, 6 iç trim, 15 farklı türde alaşım jantlar veya kapaklar ile 282 farklı kombinasyon sunuluyor. Deri döşeme, entegre navigasyon sistemi ve geri manevralara yardımcı olan arka kamera aracın donanım listesinde dikkt çeken özellikler oluyor. Yeni Fiat 500L Living, markanın Sırbistan'ın Kragujevac şehrindeki tesislerinde üretilecek ve bu ay içerisinde İtalya'da ön siparişleri alınmaya başlanacak. 
 

Son Güncelleme : 08 Ekim 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo