BMW X2 İspanya’da Görüntülendi

Ototeknikveri     05 Ağustos 2016 10:12

Gelecek ay 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda BMW dünyaya BMW X2 konseptini tanıtacak. Önce konsept formunda çıkacak yeni BMW crossover modelinin üretim versiyonu ise 2017’de gelecek.

BMW X2 İspanya’da Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tanıtımdan önce modelin prototipleri BMW mühendisleri tarafından dünyanın farklı yerlerinde test ediliyor. İspanya’daki test ise kameralara yakalandı. Yeni BMW X2, X1 modelini temel alacak. İki model, 2 Serisi Active Tourer’de de kullanılan UKL platformunu paylaşacak. Bu da kompakt SUV’nin önden çekişli sürüş sistemine sahip olacağı, dört çekişli sistemin opsiyonel olarak sunulacağı anlamına geliyor. Model ilk aşamada üç ve dört silindirli turbo motorlarla sunulacak. Bu motorların çıkış güçleri 136 – 231 hp arasında olacak. Opsiyonel xDrive’ın yanı sıra, yeni BMW X2 otomatik vites ve Sport otomatik vites seçeneklerine sahip olacak. BMW X1’de görülen tüm özellikler BMW X2’de de bulunacak.

 

Modelin 300 hp civarı çıkış gücüyle bir M performans versiyonunun da çıkartılması planlanıyor.

Estetik olarak, X2’nin burnu kardeş model BMW X1 ile aynı özelliklerde olacak ancak B sütunundan itibaren daha riskli bir tasarım denenecek. X2 kendi kişiliğine sahip olacak, eğimli tavan ve tamamen yenilenmiş arka kısmı ile sunulacak.

 

Yeni model, X1 ile birlikte BMW’nin Almanya’daki Regensburg fabrikasında üretilecek.

Son Güncelleme : 06 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo