2017 Honda Civic Hatchback ABD Yolunda Görüntülendi

Ototeknikveri     11 Ağustos 2016 05:11

2017 Honda Civic hatchback İngiltere Southampton Limanı'nda çekilen bir fotoğrafta görülüyor.

2017 Honda Civic Hatchback ABD Yolunda Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan yeni nesil Honda Civic Hatchback, İngiltere Southampton Liman'ında Amerika'ya sevk edilirken görüntülendi. Fotoğraftan yeni modelin Cenevre ve New York Otomobil Fuarları'nda tanıtılan prototipin özelliklerini korumaya devam ettiği anlaşılıyor. Görüntülenen orta donanım seviyesi versiyonun ön kısmı net değil ancak piyasadaki diğer iki kaporta tipi yani sedan ve coupe ile hatchback modelin ön kısımlarının çok benzer göründüğünü biliniyor. İç kabin de yine fazla değişiklik olmadan devam ettirilmiş. Turboşarjlı 1.5 litre benzinli motor ABD’deki tek motor seçeneği olacak gibi görünüyor. Avrupa modelinde ise Honda’nın yeni turboşarjlı, üç silindirli, 1.0 litre motoru ve turbodizel 1.6 litre i-DTEC motorun elden geçirilmiş versiyonunu sunacak.

 

Üretim versiyonu önümüzdeki aylarda tanıtılacak Honda’nın yeni beş kapılı Civic hatchback modeli İngiltere’de yenilenen Swindon fabrikasında üretilecek. Otomobiller, tıpkı fotoğraftaki araç gibi, ABD’ye buradan gönderilecek. Model Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak, satışlar ise gelecek yıl başlayacak.

 

10. nesil Civic’in farklı versiyonları üzerinde de hazırlıklar devam ediyor. İlk çıkacak Si modelinde Civic Type R’da kullanılan turbo 2.0 litre motorun farklı bir versiyonunun bulunması bekleniyor. Modelin çıkış gücünün 230 hp (171 kW) olacağı ve altı kademe manuel vitesle sunulacağı söyleniyor. Daha da yüksek performans isteyenler için ise yeni Type R hazırlanıyor. Yeni Type R şu an piyasada olan versiyonunun 310 hp (231 kW) çıkış gücünü geride bırakacak.

Son Güncelleme : 11 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo