Yeni Honda Civic ABD Yolunda

Ototeknikveri     15 Ağustos 2016 07:19

2017 Honda Civic'in ABD versiyonunun üretimi ve dağıtımı başladı. Yeni Civic Avrupa pazarına ise 2017 başında gelecek.

Yeni Honda Civic ABD Yolunda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İngiltere Swindon merkezli Honda UK Manufacturing (HUM) yeni hatchback modelin üretimini yapıyor. Modelin Avrupa versiyonunun üretimi ise önümüzdeki aylarda başlayacak, model Avrupa’da 2017 başında satışa çıkacak. Yeni Civic hatchback ABD versiyonunun üretimi Honda’nın Swindon üretim üssünde başladı. ABD’ye gidecek ilk otomobiller bu hafta deniz yoluyla İngiltere’den gönderildi, otomobiller Eylül ayında bayilerde satışta olacak. 10. nesil Civic hatchback üretimini Honda’nın İngiltere kolu HUM (Honda UK Manufacturing) yapıyor. Yeni modelin üretimine hazırlık için 200 milyon sterlin yatırım yapıldı.

 

Civic, dünya çapında Honda’nın en çok satan modeli ve onuncu nesil en kapsamlı yenilikleri içeren versiyon oldu. Dört kapılı sedan versiyon ABD’de 2015 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkmış ve Kuzey Amerika Yılın Otomobili ödülünü almıştı.

 

Hatchback modelin Avrupa piyasaları için üretimi 2016 yılının sonlarına doğru başlayacak, satışlar ise 2017’nin ilk çeyreğinde başlayacak. HUM, modeli diğer önemli dünya piyasalarına da ihraç edecek.

 

HUM, Honda’nın Avrupa’daki en büyük üretim üssüne sahip ve Honda’nın global üretim ağının çok önemli bir parçası. 1989’dan beri Honda’nın HUM’a toplam yatırımı 2.1 milyar sterlini buldu.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo