2017 Volkswagen Tiguan Uzun Versiyon Görüntülendi

Ototeknikveri     15 Ağustos 2016 02:56

Yeni Volkswagen Tiguan’ın 110 mm daha uzun aks aralıklı versiyonu Almanya’da test esnasında görüntülendi. Modelin tanıtımı önümüzdeki aylarda yapılacak.

2017 Volkswagen Tiguan Uzun Versiyon Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin üretimi henüz resmi olarak onaylanmadı ancak geçtiğimiz aylarda belirtildiği gibi, LWB (uzun aks aralıklı) versiyon 2017 yılında üç modelli Tiguan ailesinin bir parçası olarak gelecek. Son gelen fotoğraflarda kamuflaj bulunmaması yeni modelin çıkışının yaklaştığını işaret ediyor. 110 mm daha uzun aks aralığı dışında, yeni model standart Tiguan’dan pek farklı görünmüyor. En belirgin estetik değişiklikler C sütununun arkasında uzatılmış bir pencere ve daha uzun arka kapı. İç kabinde, arka kısımda iki ekstra koltuk daha bulunuyor, böylece otomobil yedi kişilik oturma kapasitesi sunabiliyor. Bu koltuklar katlandığında otomobilin 1655 litrelik bagaj kapasitesi daha da artıyor.

 

Avrupa'da standart model 1.4 TSI, 2.0 TSI ve 2.0 TDI motor seçenekleri ile sunuluyor. Uzun aks aralıklı modelde bu seçeneklerin güçlü olanlarının yer bulması bekleniyor. Standart Tiguan gibi, uzun aks aralıklı versiyon da alt seviye versiyonlarda önden çekişli olacak, daha üst seviyelerde ise dört çekişli sürüş sistemi sunulacak.

 

Yeni Tiguan'ın uzun aks aralıklı versiyonunun Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo