2017 Land Rover Discovery’den yeni fotoğraflar

Ototeknikveri     15 Ağustos 2016 05:57

Yeni model yıl sonuna doğru tanıtılacak. Land Rover Discovery 2017'de yollara beşinci nesliyle çıkacak.

2017 Land Rover Discovery’den yeni fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Land Rover Discovery test esnasında casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Son fotoğraflarda model artık üretim versiyonu kaportası ile karşımıza çıkıyor. Land Rover Discovery beşinci nesline ulaştı ve Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover ve Land Rover Discovery Sport modellerinde de görülen en yeni aile tasarımına sahip olacak. Bu yüzden modelin dış cephe tasarımı hakkında fikrimiz var. Modelin yedi kişinin oturmasına imkan veren, basamaklı “stadyum oturma düzeni” de devam ediyor.

 

Firma modelin yeni nesli ile ilgili ipuçlarını 2014’te Discovery Vision konsepti ile vermişti. Range Rover ve Range Rover Sport gibi, PLA platformu üzerine inşa edilen yeni Discovery bir dizi 2.0 ve 3.0 litre benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulacak. Elektrikli alternatifler isteyenler için ise en azından başlarda sadece yarı hibrit sistemler sunulacak.

 

2017 Land Rover Discovery Kasım ayında 2016 LA Auto Show’da tanıtılabilir. Yeni nesil Discovery yıl sonuna doğru Avrupa’da piyasaya çıkacak, Kuzey Amerika ve diğer bölgelerde ise 2017’nin ilk yarısında satışa sunulacak. Model, İngiltere’dkei Solihull fabrikasında Range Rover ve Range Rover Sport ile birlikte üretilecek.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo