2016 Nissan Navara Artık Daha Verimli

Ototeknikveri     16 Ağustos 2016 07:44

Nissan Navara’nın Euro 6 dizel motoruna verimlilik sağalayan yeni bir teknoloji eklendi, standart kit daha da geliştirildi.

2016 Nissan Navara Artık Daha Verimli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan Navara artık daha verimli ve EU6 uyumlu dizel motorlarla satın alınabilecek. Standart donanım da bütün seri için daha da geliştirildi. Ford Ranger rakibi modelin üçüncü nesli bu yıl başında piyasaya çıkmıştı ancak motorunun Euro 6 emisyon standartları için güncellenmesi gerekiyordu. Navara’nın 2.3 litre dCi dizel motoru 158 hp ve 187 hp güç çıkışı seçenekleriyle sunuluyor ve artık zararlı Nox emisyonlarını su ve nitrojene çeviren AdBlue tankı ve SCR (Selective Catalytic Reduction) sistemi ile gelecek. 17 litre kapasiteli tank 11 bin 265 kilometrede bir yeniden doluma ihtiyaç duyuyor, CO2 emisyonları kilometrede 8 gram kadar (söz konusu motorda 159 gr/km) düşürebiliyor.

 

Güncellemeyle birlikte modelin ağırlığı 38 kg artacak. Performans değerleri henüz yayınlanmadı ancak yakıt ekonomisi gelişerek 6.1 l/100 km olacak. Kamyonetin bir ton yük kapasitesi ve 3.5 ton çekme kapasitesi değişmeden kalıyor.

 

Start-Stop özelliği de artık tüm manuel Navara modellerinde standart olacak. Temel modellerde standart donanıma renkli kontrol paneli, hız limitli seyir kontrolü, Bluetooth ve çok fonksiyonlu direksiyon kontrolleri eklendi.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo