Audi Q2 de Sportif Özel Versiyon: Audi Q2 Edition #1

Ototeknikveri     18 Ağustos 2016 05:28

Audi yeni kompakt SUV’si Q2 modelini piyasaya sürerken sportif bir özel versiyon da ekleyerek çıtayı yükseltiyor.

Audi Q2 de Sportif Özel Versiyon: Audi Q2 Edition #1
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi Q2 Edition #1 özel kuantum gri renk tonu, siyah ve Manhattan grisi dış cephe detayları, 19 inç tekerlekler ve kapsamlı standart donanımı ile dikkat çekiyor. Müşteriler Eylül ayından itibaren sipariş vermeye başlayabilecek. Audi Q2 Edition #1, sportif tamponlar, çamurluklar ve özel difüzör ile S line dış cephe paketinin görünümünü yansıtıyor. Sadece bu versiyona özel olarak kaportanın alt kısımlarında Manhattan gri renk tonunda aksesuarlar bulunacak. Bu eklentiler kompakt SUV’nin güçlü karakterini vurgulayacak. C sütunundaki siyah çıkıntıda firmanın dört halkalı logosu beyaz renkte yer alıyor, siyah dış ayna yuvaları ise yine bu versiyona özel. Kuantum gri dış cephe rengi de sadece Audi Q2 Edition #1 versiyonunda bulunuyor. Işığın vuruş açısına göre, koyu ton ya tamamen homojen görünüyor ya da gölge ve ışık oyunları yapıyor.

 

Audi özel titanyum siyah stil paketi tek çerçeveli ön panjur ve tamponda karşımıza çıkıyor. Antrasit siyah 19 inç tekerlekler ve beş kollu rotor tasarımı Audi Sport’tan alınmış. Standart LED farlar ve arka lambalar (dinamik dönüş sinyalleri ile) Audi Q2 Edition #1 versiyonunun teknolojik açıdan üst düzey görünümünü tamamlıyor.

 

İç kabinde, özel versiyon Audi tasarım koleksiyonundan cömert parçalarla etkiliyor. Yükseklik ayarlı spor koltuklar, deri kaplama çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, deri paketi ve S logolu, aydınlatılmış alüminyum kapı pervazları standart olarak geliyor. Koltuklar deri ve kumaş kombinasyonuyla kaplanmış, siyah ve amaretto tonlarında. Tavan döşemesi ise titanyum gri renginde.

Gece, ambiyans aydınlatma paketi iç kabini çok şık bir şekilde aydınlatıyor. LED ışık kılavuzları kontrol panelindeki ve orta konsoldaki şerit süslemeleri arkadan ışıklandırıyor. Bu lambalar multimedya sisteminden ayarlanabilen on farklı renkte yumuşak ve homojen bir aydınlatma sunuyor.

 

Audi Q2 Edition #1 standart modelin tüm motor seçenekleriyle birlikte sunulacak. Ön satışlar Eylül ayında başlayacak, sonbahar bitmeden otomobil bayilere ulaşmış olacak.

 

Yakıt Tüketimi ve Emsiyon Değerleri

Audi Q2 Edition #1 1.4 TFSI COD (110 kW): 150 hp

Yakıt tüketimi l/100 km: 5.7 (41.3 US mpg);

CO2 emisyonu g/km: 130 (209.2 g/mi)

 

Audi Q2 Edition #1 1.4 TFSI COD S tronic (110 kW): 150 hp

Yakıt tüketimi l/100 km: 5.5 (42.8 US mpg);

CO2 emisyonu g/km: 125 (201.2 g/mi)

 

Audi Q2 Edition #1 1.6 TDI (85 kW): 115 hp

Yakıt tüketimi l/100 km: 4.6 (51.1 US mpg);

CO2 emisyonu g/km: 120 (193.1 g/mi)

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo