2017 Volkswagen CC’ye Sport Coupe GTE Görünümü

Ototeknikveri     24 Ağustos 2016 02:38

Yeni nesil dört kapılı Volkswagen CC, 2015'te tanıtılan Sport Coupe GTE adlı hibrit sedan konseptinden ilham alacak.

2017 Volkswagen CC’ye Sport Coupe GTE Görünümü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Volkswagen CC gelecek yıl piyasaya çıktığında Sport Coupe GTE konseptinden esinlenilmiş etkileyici bir tasarıma sahip olacak. Son görüntülenen test otomobilinden anlaşıldığı gibi, konseptin köşeli farları ve kesik burnu devamlılık gösteren bir arka çatı çizgisi ile tamamlanıyor. Test otomobilinde 18 inç tekerlekler görülüyor, bu da otomobilin yüksek bir donanım seviyesi olduğunun işareti. Daha önce görüntülenen test otomobili giriş seviyesiydi ve 17 inç tekerlekleri vardı. Dört kapılı sedan otomobilin yeni görünümü onu pek çok parçasını paylaştığı ancak daha düşük fiyatlı Passat’tan ayıracak. Böylece model daha lüks bir imaj kazanacak. ABD gibi bazı piyasalarda CC markanın amiral gemisi sedan modeli görevini yerine getirecek.

Bazı kaynaklar yeni sedan otomobilin CC ismini bırakabileceği ve imajını yükselterek satışları arttırabilecek yeni bir isim alabileceğini belirtiyor. Volkswagen ürünlerinin bir çoğu gibi, yeni nesil CC de Passat ile aynı turboşarjlı, dört silindirli, benzinli ya da dizel motorları kullanacak gibi görünüyor.

Passat GTE’nin dört silindirli hibrit güç aktarım mekanizması da yeni modelin seçeneklerinden birisi olabilir. Sport Coupe GTE konsepti 3.0 litre V6 ve elektrikli motorlu sisteme sahipti. Bu da yeni modelde daha güçlü bir hibrit sistemin de planlanıyor olabileceğini düşündürüyor.

Son Güncelleme : 24 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo