Yeni Kia Rio 2017 için Paris’te Dünya Prömiyeri

Ototeknikveri     24 Ağustos 2016 03:43

Yeni dördüncü nesil Kia Rio dünya prömiyeri 29 Eylül’de Paris’te “2016 Mondial de l'Automobile” Fuarında yapılacak.

Yeni Kia Rio 2017 için Paris’te Dünya Prömiyeri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia, yeni kasa Rio modelinin ilk resmi ipucu görüntülerini, Dünya promiyerinin yapılacağı Paris Otomobil Fuarı öncesinde yayınladı. Rio’nun ilerici yeni dış cephe ve iç kabin tasarımı Kia’nın Almanya ve Kaliforniya’daki tasarım merkezlerinde firmanın Kore Namyang’daki ana tasarım merkezi ile yakın işbirliği içinde hazırlandı. Düz çizgiler ve yumuşak yüzeyler otomobile özgün ve yeni bir karakter kazandırıyor. Daha uzun bir ön sarkıntı ve kaput, daha uzun aks aralığı ve dik bir C sütunu otomobile özgüvenli ve dengeli bir görünüm kazandırıyor. Yeni Rio alıcılara sınıfında lider pratiklik ve güvenlik teknolojileri, en yeni bağlanabilirlik özellikleri ve daha başarılı biniş ve yol tutuş özellikleri sunacak.

Kia Rio, Koreli üreticinin dünyada en çok satan modeli. Model 2015 yılında dünya çapında 473 bin adet satıldı. Yeni nesil 2016 yılının sonuna doğru Avrupa için üretime girecek. Diğer bölgeler için üretim zamanlamaları tanıtıma yakın açıklanacak.

Kia’nın Paris’teki basın konferansı 29 Eylülde saat 14.45’te (Orta Avrupa Saati) gerçekleştirilecek. Kia standı Paris fuarının Versailles kapısında 3 no’lu koridorda bulunacak.

Son Güncelleme : 27 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo