Opel Ampera-e Prömiyeri Paris’te Yapılacak

Ototeknikveri     24 Ağustos 2016 06:55

Opel Paris’teki “Mondial de l’Automobile” fuarında elektromobiliteye getirdiği devrimi tanıtacak.

Opel Ampera-e Prömiyeri Paris’te Yapılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1 – 16 Ekim tarihleri arasında tam elektrikli Opel Ampera-e modelinin dünya prömiyeri gerçekleştirilecek (koridor 5-2, stand 501). Şimşekli logoya sahip otomobil öncü batarya teknolojisi ve yerelleştirilmiş emisyonsuz çalışması ile keyifli birsürüş deneyimi sunuyor. Maksimum tork 360 Nm, bu sayede etkileyici hızlanma değerleri ve sollama kabiliyeti elde ediliyor. Opel CEO’su Dr. Karl Thomas Neumann yeni model için “Opel Ampera-e elektromobiliteyi günlük kullanım için uygun hale getiriyor ve geleceğe hazırlıyor. Ampera-e sürdürülebilirlik ve sürüş keyfinin nasıl birlikte var olabileceğini gösteriyor. Bir öküz kadar güçlü elektrikli motoruyla otomobil saf sürüş keyfi veriyor” diye konuştu.

 

360 Nm maksimum tork yeni Opel’in elektrikli karakterinin en önemli parçası. Elektrikli motorun çıkış gücü 150 kW/204 hp (PS). Kompakt otomobil sadece 3.2 saniyede sıfırdan saatte 50 km hıza çıkabiliyor, 80 km’den 120 km’ye çıkış ise (sollama için) 4.5 saniyede gerçekleşiyor. Ampera-e sportif OPC modeller ile aynı düzeyde performans veriyor.

Otomobilin maksimum hızı ise saatte 150 km. Aynı zamanda, Ampera-e pek çok elektrikli otomobilden daha uzun elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. Batarya otomobilin taban zeminine düz şekilde monte edilmiş, bu sayede otomobilin kompakt boyutları korunmuş. Bataryanın yer kaplamaması iç kabinin de geniş ve ferah olmasını sağlamış. Kabin beş yolcu alabilen konforlu koltuklara sahip, bagaj kapasitesi de kompakt sınıfı için oldukça cömert.

 

En iyi eğlence: favori film ve müziklerinizi indirin

Uzun yolculuklar için yolcuların eğlencesi de düşünülmüş. Mükemmel genişlik ve ferahlığın yanı sıra, otomobil en iyi dijital bağlanabilirlik özellikleri tipik Opel stili ile sunuyor. Ampera-e IntelliLink multimedya sisteminin en yeni nesline ve Opel OnStar sistemine sahip. Ödüllü bağlanabilirlik özellikleri ve hizmet asistanı yedi mobil cihaza kadar Wi-Fi erişim noktası desteği veriyor. Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu IntelliLİnk sistemleri akıllı telefonlar dünyasını Ampera-e’ye taşıyor. Yolcular favori müziklerine erişebiliyor ya da istedikleri filmleri indirebiliyor.

Son Güncelleme : 26 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo