Yeni Opel Zafira’nın Üretimi Başladı

Ototeknikveri     25 Ağustos 2016 08:59

Opel, makyaj ile güncellediği yeni Zafira modelinin üretimine başladı. İlk yeni Opel Zafira yapılan tören ile bantlardan indi.

Yeni Opel Zafira’nın Üretimi Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Opel Zafira, Opel’in Rüsselsheim fabrikasında banttan indi. İlk Zafira’nın banttan inişinde yapılan törende Opel CEO’su Dr. Karl Thomas Neumann, Başkan Yardımcısı Phil Kienle ve Fabrika Yöneticisi Michael Lewald hazır bulundu. Modelin ilk örneği, OPC donanım seviyesinden, magma kırmızısı renginde, AFL LED teknolojisi ile ve radar bazlı uyumlanabilir seyir kontrolü ile donatılmış bir Zafira oldu. Yeni Zafira, Opel’in ürün atağındaki en yeni model. Firma 2020 yılına kadar toplam 29 yeni model çıkartacak. Fabrika yöneticisi Michael Lewald törende yaptığı konuşmada “Bir kez daha harika bir başlangıç yaptık. Ürünlerimize bu kadar tutku duyan bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyorum. Bu başarıyı ekibimiz sayesinde elde ettik” dedi.

Opel Zafira 1999 yılından beri olağanüstü kullanım esnekliği ve konfor ile eş anlamlı hale geldi. Bahsi geçen yılda Opel modeli kompakt van segmentinde devrim niteliğindeki Flex7® koltuk sistemiyle birlikte sunmuştu. Bugüne dek 2.7 milyon Zafira satıldı. Model özellikle aileler ve uzun yol için geniş ve kullanımı esnek bir taşıt arayan profesyoneller arasında popüler.

Yeni Opel Zafira sadece AGR sertifikalı ergonomik ön koltukları, FlexFix® bisiklet taşıyıcısı ve uyumlanabilir FlexRide gibi özelliklerini devam ettirmekle kalmıyor, etkileyici dış cephe tasarımı, yeni tasarlanmış kokpit ve olağanüstü bağlanabilirlik özellikleri gibi yenilikler de sunuyor. Yeni nesil IntelliLink multimedya sistemleri Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip. Yeni kişisel bağlanabilirlik ve hizmet asistanı Opel OnStar ise yeni Zafira’yı bir 4G/LTE Wi-Fi erişim noktasına* dönüştürüyor.

 

*Wi-Fi özelliğinin aktive olabilmesi için OnStar sistemi gerekiyor. Wi-Fi veri bağlantısı OnStar tarafından sağlanmıyor, mobil ağ operatörünün tarife ve koşulları geçerli sayılıyor. Ücretsiz deneme süresi sona erdiğinde istenirse ücretli kullanıma devam ediliyor, kapsama ve hizmetin sunumu lokasyona ve şartlara göre değişebiliyor.

Son Güncelleme : 26 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo