2017 VW Golf, CC ve Teramont İç kabin Fotoğrafları

Ototeknikveri     25 Ağustos 2016 10:56

Volkswagen'in yeni nesil modellerinden makyajlı Golf, yeni kasa CC ve yepyeni büyük SUV Teramont bu kez iç kabinleri ile ortaya çıktı.

2017 VW Golf, CC ve Teramont İç kabin Fotoğrafları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Salı günü dış cephelerini gördüğümüz güncellenmiş Golf ve yeni nesil CC bu kez iç kabinleri ile karşımızda. Birkaç gün önce Çin’den gelen casus fotoğraflarını gördüğümüz Teramont’un da iç kabininden yeni fotoğraflar var. Galerideki ilk iki fotoğraf 2017 Golf’ün konsol yerleşimini gösteriyor. Bir özellik haricinde konsol aynı kalmış. Yeni multimedya sistemi çok daha büyük bir dokunmatik ekranla burada karşımıza çıkıyor. 12.8 inçlik ekran yıl başında Detroit fuarında Golf R Touch konseptinde karşımıza çıkmıştı. Kontrol panelinin tamamen dijital olacağı iddia ediliyordu ancak gelen fotoğraflarda bu şekilde görünmüyor. Son Passat’ta olduğu gibi belki bu özellik opsiyonel olarak sunulabilir.

 

İkinci nesil CC, markanın orta boy sedan modeli olan Passat ile hemen hemen aynı boyutta konsola sahip, şerit şeklinde hava girişleri de yine karşımıza çıkıyor. Actıve Info Display ise fotoğraflarda yok. Yine de, standart Passat’da bu özelliğin bulunduğunu hesaba katarsak, daha pahalı CC’de de bulunabilir.

 

Galerideki son iç kabin fotoğrafı Teramont’un dokunmatik ekranlı orta konsolunu gösteriyor. Ekran muhtemelen zaten şu anda da sunulan 8 inç ekran ile aynı. 7 koltuklu SUV’nin tamamen dijital kontrol paneline sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor ancak bunu önümüzdeki aylarda model resmi olarak tanıtıldığında öğreneceğiz.

 

Bu fotoğraflar Volkswagen’in henüz yayınlanmamış multimedya sistemi yazılımına erişimi olan kişiler tarafından elde edilmiş.

Son Güncelleme : 27 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo