Citroen'den Yeni Amiral Gemisi Hazırlığı; CXPERIENCE CONCEPT

Ototeknikveri     29 Ağustos 2016 09:53

Citroen, 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği yeni CXPERIENCE CONCEPT adını verdiği konseptinin ilk bilgilerini yayınladı.

Citroen'den Yeni Amiral Gemisi Hazırlığı; CXPERIENCE CONCEPT
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Citroen, resmi olarak duyurduğu Cxperience konsepti ile gelecek nesil amiral gemisi modelinin nasıl görünebileceğinin ipuçlarını veriyor. Paris Otomobil Fuarı'nda resmi olarak sergilenecek Cxperience konsept, 4.85 metre uzunluğa, 2 metre genişliğe, 1.37 metre yükseliğe ve 3 metrelik aks açıklığına sahip. Oldukça büyük boyutlarına karşın aresif ve sportif bir görünümü hatchback karoser ile birlikte sunabilen Cxperience konseptinin iç mekanı da ilgi çekici özellliklere sahip. Araca dışarıdan bakıldığında, 22 inçlik jantlar ve arkadan menteşeli kapılar da dikkat çeken detaylar arasında. Yenilikçi tasarımı ile geniş bir iç mekan ve büyük bir bagaj sunmayı başaran konseptin narenciye sarısı rengindeki iç mekanında ahşap kaplamalar ile şıklık sağlanırken, yatay gösterge paneli teknolojiyi öne çıkarıyor. Gösterge panelinin büyük bir kısmını aracın kontrol merkezini oluşturan olan 19 inçlik dikdörtgen ekran oluşturuyor.

Konseptin kalbinde sıfır emisyonlu sürüşe imkan sağlayan plug-in hibrit güç ünitesi yer alıyor. 150 ile 200 hp arasında güç üreten benzinli motor ve 107 hp güc üreten elektrik motorundan meydana gelen sisten, 250 hp ile 300 hp arasında çıkış gücü sağlıyor. İçten yanmalı motor ile elektrik motor arasına enine konumlandırılmış 8 ileri otomatik şanzıman ile gücünü arka kasa ileten araçta, 4.5 saatte dolabilen bataryalar, 60 km'lik bir menzil sağlıyor. 

 

Eylül ayında Paris Otomobil Fuarı'nda günü yüzüne çıkacak Citroen Cxperience konsepti resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo