Skoda Kodiaq İç Mekan Detayları ve Özellikleri

Ototeknikveri     30 Ağustos 2016 01:31

Skoda, resmi tanıtımını önümüzdeki gün gerçekleştireceği yeni SUV Kodiaq modelinin iç mekan görsellerini yayınladı

Skoda Kodiaq İç Mekan Detayları ve Özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda çok yakında dünya prömiyeri yapılacak yeni büyük SUV modeli Skoda Kodiaq’ın iç kabininden fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda Skoda’nın modern, net, dışa dönük tasarım dilinin kokpit ve iç kabine yansıtıldığı görülüyor. Fonksiyonellik ve üretim kalitesi anlamında firmanın vaatlerini harfiyen yerine getirdiği anlaşılıyor. Skoda bir kez daha iç kabin kalitesinde standartları yeniden belirliyor, Kodiaq sınıfının en geniş bagajı ve opsiyonel yedi koltuklu oturma düzeni ile sunuluyor. Çek otomobil üreticisi yeni büyük SUV’sinin dünya prömiyerini yakında gerçekleştirecek. Prömiyerden önce fotoğraflar sayesinde otomobilin iç kabini karşımızda.

 

Skoda Kodiaq iç kabini güçlü ve sağlam, aynı zamanda yolcuları dost canlısı bir karakter ile kucaklıyor. Tüm Skoda modellerinde olduğu gibi, Kodiaq da modern ve şık, ayrıca bir SUV’nin fonksiyonel gerekliliklerini yerine getiriyor. Her bir detay netlik ve sakinlik içeriyor, form ve fonksiyon birbirleri ile uyum içerisinde.

 

İstek üzerine üçüncü oturma sırası da sipariş edilebiliyor. Skoda Kodiaq markanın tarihindeki ilk yedi koltuklu model.

 

Konsol sade ve düzenli bir tasarıma sahip, sürücü ve yolcu için iki ayrı simetrik kısım oluşturulmuş. Dört geniş hava girişi gibi özgün dikey bileşenler iç kabini karakterize ediyor. Orta hava girişleri kabin içi monitörü çevreliyor. Kenarları üst kontrol paneli boyunca akıyor ve Skoda Kodiaq’ın kaputunu yansıtan bir ikizkenar yamuk oluşturuyor.

 

Şık ve etkileyici konsol aynı zamanda sade ve düzenli. Yolcu ve sürücü için konsol iki kısma bölünmüş.

 

Geniş ekran şık cam tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Tüm düğmeler ve fonksiyonlar kolay erişilebilir ve basit anlaşılır bir düzende konumlandırılmış. Koltuklar yüksek kalite materyallerden üretilmiş, sürücü ve ön yolcuya olağanüstü konfor sunuyor.

 

Geniş ekran şık bir tasarıma ve markanın sloganı gibi “basit ve akıllı”, mantıklı ve sezgisel bir kullanıma sahip.

 

Cömert genişlikteki alan sınıfında standartları yeniden belirliyor ve Skoda’nın bir karakteristiği. Kodiaq geliştiricileri 4.70 metre uzunluk ve 1.88 metre genişlikteki dış ebatlardan mümkün olan en geniş iç kabini yaratmış. Skoda’da ilk kez SUV aynı zamanda yedi koltuklu olarak da sunuluyor. Model ayarlanabilir koltukları ile farklı oturma ve kargo ihtiyaçlarına esnek şekilde uyum sağlayabiliyor. Skoda Kodiaq’ın bagaj kapasitesi arka koltuklar katlandığında 2065 litre, koltuklar açıkken ise 720 litre. Bu özelliği ile model sınıfının en geniş bagaj kapasitesine sahip.

 

Arka koltuklar katlandığında 2065 litreye çıkan 720 litrelik bagaj kapasitesi Skoda Kodiaq’ı bu konuda sınıfının lideri yapıyor.

 

Isıtmalı direksiyon gibi seçenekler de modelin konforunu arttırıyor. Modelde ayrıca kapı eşiği koruması, elektrikli çocuk güvenliği ve uyku için özel koltuk başlıkları gibi 30 farklı “basit ve akıllı” çözüm bulunuyor.

 

Son Güncelleme : 31 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo