2017 Skoda Superb için Makyaj Hazırlığı

Ototeknikveri     31 Ağustos 2016 03:52

Skoda Superb 2017’de güncellenecek, yeni gelen casus fotoğraflar gelecek değişikliklere bir ilk bakış atmamızı sağlıyor.

2017 Skoda Superb için Makyaj Hazırlığı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Amiral gemisi model yalnızca bir yıldır satışta, bu yüzden 2017’de uygulanacak estetik güncellemeler çok büyük olmayacak. Otomobilin burnunda stil çalışması yapılarak yeni bir ön panjur sunulacak, burada bir orta kısım ve daha yumuşak bir tampon tasarımı görülüyor. Arkadaki değişiklikler ise daha da kısıtlı. Test otomobilindeki kamuflajdan tampon tasarımında bazı değişiklikler olacağını anlıyoruz. İç kabindeki en önemli değişiklik ise multimedya sistemi. İlk olarak yeni Kodiaq’ta görülen şık ekran ve piyano siyahı dokunmaya duyarlı butonlar dikkat çekiyor. Skoda güncellemedeki teknik değişiklikler ile ilgili ise detay vermiyor. Üçüncü nesil modelin yaşının genç olması nedeniyle teknik açıdan fazla değişiklik olması beklenmiyor, mevcut turboşarjlı dört silindirli motorların devam edeceği ancak en üst motorda güç çıkışının arttırılacağı düşünülüyor.

 

Şu an en üst donanım seviyesi dört çekişli sürüş sistemi ile geliyor ve 280 hp Seat Leon Cupra 280 motoruna sahip. Güncellenen otomobilde 290 hp çıkış gücüne sahip, yükseltilmiş, turboşarjlı, 2.0 litre Cupra 290 motoru kullanılabilir.

Şu anki model gibi, sedan ve Combi olarak pazarlanan station versiyonları sunulacak.

 

Güncellenen Superb için şu an piyasaya çıkış tarihi kesin değil ancak güvenilir kaynaklar 2017 yılını işaret ediyor.

 

Skoda’nın az sayıda üretilen modelleri olsa da firmanın amiral gemisi modeli için talep yeni neslin çıkışından bu yana giderek artmaya devam etti. 2015 yılında modelin satışları (eski nesil ile birlikte) bir önceki yıla göre %39.6 arttı.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo