Dacia Duster Black Touch: Yeni Seri için Yeni Görünüm

Ototeknikveri     04 Eylül 2016 03:41

Fransa için yeni bir Dacia Duster serisi geliyor. En üst donanım seviyesi Black Touch şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Yeni model için Dacia 3 yıl ya da 100 bin kilometre garanti veriyor.

Dacia Duster Black Touch: Yeni Seri için Yeni Görünüm
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Duster Fransa’da büyük başarısını sürdürmeye devam ediyor. 2013’te yenilenen model C segmentinin en popüler SUV’si haline geldi. Üç yıl boyunca en çok satan modeli olan Duster serisini yenileyen Dacia, bu kez daha fazla donanım ve tasarım özellikleri sunuyor. Yeni seride özellikle Duster Black Touch donanım seviyesi ilgi çekiyor. Şık versiyon bakışları kendi üzerine çeviriyor. Yeni Black Touch donanım seviyesi Dacia serisinin en üzerinde konumlanıyor ve daha önceki Prestige versiyonunun yerini alıyor. Black Touch parlak siyah ön panjur ve aynı renkte ayna yuvaları, sis lambaları ve çevrelerinde saten krom kullanımı, 16 inç siyah elmas kesin alaşım tekerlekler, siyah kapı sütunları gibi özelliklere sahip. Lüks özellikler sunarken SUV köklerini de terk etmeyen Black Touch bunu ön ve arka kaydırma plakaları ve saten krom çatı barları ile kanıtlıyor. Konforla şıklığı biraraya getiren versiyonda parlak siyah finişin yanı sıra deri direksiyon da sunuluyor.

 

Yeni Duster serisi için kullanılan renklerin her biri ilk bakışta tanınan, dikkat çeken renkler. Seri artık dört donanım seviyesine sahip: Duster, Silver Line, Lauréate Plus ve Black Touch. Farklı tekerlek tasarımları her donanım seviyesine kendi stilini kazandırıyor. Büyük stil değişiklikleri donanımlarda da öne çıkıyor. Silver Line donanım seviyesi ile 13 bin 590 euro’dan başlayan fiyatlarla klima özelliğine de sahip olunabiliyor. Arka park sensörleri ve seyir kontrol/hız sınırlayıcı özelliklerine sahip Lauréate Plus 16 bin 100 euro’dan satılıyor. Black Touch donanım seviyesinin fiyatı ise 17 bin 100 euro. Black Touch Media Nav Evolution navigasyon sistemi ve arka görünüm kamerası ile geliyor.

 

Yeni seri 1 Eylül’de 11 bin 990 euro başlangıç fiyatı ile Fransa’da piyasaya çıktı.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo