Nissan Vision ile Sanal Güvenlik Teknolojisi Qashqai, Juke, X-Trail ve Pulsar’a Geliyor

Ototeknikveri     04 Eylül 2016 04:06

Nissan, Vision serisi ile Avrupalı müşterilerini en yeni teknolojilerle tanıştırıyor. Özel modeller firmanın Around View monitör sistemi ve diğer güvenlik teknolojilerine sahip.

Nissan Vision ile Sanal Güvenlik Teknolojisi Qashqai, Juke, X-Trail ve Pulsar’a Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan Vision serisi Qashqai, Juke, X-Trail crossover modelleri ve Pulsar hatchback modelini kapsayacak. Bu modellerde otomobilin dışında AVM sistemi kapsamında çalışan dört kamera otomobilin ve çevresinin sanal kuş bakışı görüntüsünü NissanConnect konsol ekranına yansıtacak. Firmadan yapılan açıklamada şunlar belirtildi: “AVM, Nissan’ın sürücünün daha kolay manevra yapabilmesini sağlayarak stresini azaltma hedefinin bir parçası. Ayrıca, bu markamızın otonom sürüş teknolojisi ProPilot’a giden yolda önemli bir adım. ProPilot 2017 yılında Qashqai crossover ile birlikte Avrupa’da piyasaya çıkacak”.

 

Vision modellerinde şeritten ayrılma uyarısı, hareketli obje tespiti, acil durum freni, kör nokta uyarısı, uzun far asistanı ve trafik işaretleri tanıma sistemleri de bulunacak. Bunlar daha lüks otomobillerde bulunması beklenen özellikler ancak N-Vision modelleri Nissan’ın kitlesel piyasa modelleri. Bu modellerin orta donanım seviyesi N-Connecta ile tavan rayları, yarı deri yarı Alcantara koltuk döşemeleri geliyor. Normalde N-Vision ile sunulanlara benzer güvenlik sistemleri bütün opsiyonel özelliklerin bulunduğu en üst donanım seviyelerinde yer alıyor.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo