2018 Toyota Auris Testte Göründü

Ototeknikveri     05 Eylül 2016 07:17

Toyota, yeni kasa Auris modelini 2018 yılında yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni Auris TNGA platformuna geçiş yapacak.

2018 Toyota Auris Testte Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı Corolla modelini yollara çıkaran ve yeni kompakt crossover C-HR modelinin son hazırlıklarını sürdüren Toyota, bir yandan da Auris modelinin yeni neslini hazırlıyor. Geçtiğimiz yıl makyaj ile güncellenen Auris'in 2018 yılında çıkacak yeni kasası için hazırlanan bir prototip yapılan testler sırasında görüntülendi. Kamuflajlarına rağmen modelinin gelenekselleşen çizgilerinin korunacağı yeni Auris, TNGA platformunda yükselecek. Yeni Prius ve C-HR'de de yer bulan bu yeni platform sayesinde daha haifif bir gövde ve daha başarılı sürüş dinamiklerine sahip olacak yeni kasa Auris, güncel versiyona göre daha büyük boyutlara kavuşarak iç mekanda daha fazlasını sunabilecek.

Motor seçenekleri de güncellenecek Auris'te, 122 hp güç çıkışına sahip hibrit bir versiyonun yanında, 116 hp güç üreten 1.2 litrelik turbo benzinli motor, manuel ve CVT şanzıman seçenekleri ile yer bulacak. Dizel motor seçeneği henüz netli kazanmayan yeni Auris için en büyük adaylar ise BMW modellerinde görev alan 95 hp veya 116 hp güç çıkışına sahip üç silindirli 1.5 litrelik dizel üniteler.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo