2017 Hyundai i30 ile Yeni Bir Model Ailesi Doğuyor

Ototeknikveri     07 Eylül 2016 05:58

Yeni Hyundai i30 tanıtım etkinliğinde konuşan tasarım şefi Peter Schreyer, modelin farklı versiyonlarla bir seri haline geleceğini belirtti.

2017 Hyundai i30 ile Yeni Bir Model Ailesi Doğuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni beş kapılı modelin dün Frankfurt’ta yapılan tanıtımında tasarım şefi Peter Schreyer bir slayt gösterisi ile seride yer alacak diğer modelleri de açıkladı ancak modellerin detaylarını vermedi. Şu anda Hyundai sade yeni i30’un yüksek performanslı N versiyonunun 2017’de geleceğini onayladı. Son tescil başvurularına göre, bu model RN30 adını alacak. N versiyonu slaytta gösterilen çizimlerden ortadaki olabilir. Modelin profili beş kapılı hatchback modelin boyutları ile uyumlu olduğu görünüyor. Öte yandan, bu model Hyundai’nin serisinde Tucson’ın altında konumlanacak alçak bir crossover da olabilir.

Slayttaki diğer iki çizimi ise deşifre etmek zor. En sağdaki model i30’un station versiyonu, soldaki ise dört kapılı sedan ya da coupe gibi görünüyor ve i40 sedan modelinden pek farklı değil.

 

Hyundai 2020 yılı itibariyle Avrupa’daki bir numaralı Asyalı firma olmak istiyor ve firmanın Avrupa pazarlama şefi Jochen Sengpiehl i30 serisinin bu stratejinin en önemli parçası olacağını belirtiyor.

Son Güncelleme : 07 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo