YENİ SATIŞA SUNULAN MAKYAJLI XC60'IN FARKLILIKLARI

Ototeknikveri     31 Temmuz 2013 04:07

Volvo 2014 model yılı kapsamında XC60\'a makyaj uyguladı.

YENİ SATIŞA SUNULAN MAKYAJLI XC60'IN FARKLILIKLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo 2014 model yılı yenilikleri kapsamında S60, S80, V60, V70, XC70 ve XC60 modellerinin bazılarında ufak, diğerlerinde ise biraz daha kapsamlı değişikliklere gitti. Markanın Dünya genelinde en çok satan modeli olan XC60'da bu yenilemelerden payına düşeni aldı. Aracın ön bölümünde yapılan ciddi değişiklikler, ön farlar, ızgara ve tampon yeniden tasarlanmasıyla elde edilmış. Eski modelde farlar ile ızgaranın arasında dik şekilde duran ledlerin kaldırılmış, bunların yerine ise tamponun köşelerine sis farları eklenmiş.

   

Aracın arka bölümünde ise ön bölüme göre daha minimal değişikliklerin yapıldığı görülüyor. Plakalığın üzerindeki korm çıta ilk dikkat çeken yenilik olurken, şekli değiştirilen tampondaki siyah bölümler ise artık gövde rengine boyanmış. 

   

Aynalardaki sinyallerinde şekli değiştirilen yeni XC60'da ön tampon ve marşpiyellerdeki tüm siyah bölümler gövde rengine boyanmış.

   

Arka bagaj kapağına eklenen krom çıtanın bir benzeri de yan kapıların alt bölümlerine yerleştirilerek daha şık bir görünüm elde edilmesi sağlanmış.

   

İç mekandaki en büyük yenilik ise ön konsolda karşımıza çıkıyor. Volvo yeni V40 modelinde kullandığı TFT gösterge paneline XC60'ta da yer vererek daha modern bir görünüm elde etmiş. Direksiyon simidi ise S60 modelinde de kullanılan üç kollu olanıyla değiştirilmiş.

   

Donanım seviyeleri ve paketlerinde de bir takım değişiklikler yapılan yeni XC60'da farklı döşeme alternatifleri de sunulmaya başlanmış. Ayrıca döşemelerin şekillerinde de değişiklikler yapılmış.

   

Makyaj kapsamında XC60'ın teknik özelliklerinde herhangi bir değişiklik yapılmazken, araçların fiyatları güncel modellere göre biraz artmış.

   

Yeni makyajlı XC60 satışta resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Güncel XC60 modellerini incelemek için lütfen tıklayınız.

Volvo XC60 D3 Geartronic testi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo