Makyajlı 2017 Nissan X-Trail Göründü

Ototeknikveri     08 Eylül 2016 04:12

Makyajlı versiyonun önizlemesi ABD’ye özel Nissan Rogue ile yapıldı.

Makyajlı 2017 Nissan X-Trail Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Nissan X-Trail güncellemesi firmanın yeni Heisman House kampanyasında tanıtıldı. Nissan X-Trail ABD piyasasında Nissan Rogue olarak satılıyor ve yarı ömrünü dolduran model güncellemeden geçirilecek. Makyajlanan Nissan X-Rogue, Nissan Murano’dan esinlenilmiş V-Motion ön panjur, farların içinde güncellenmiş LED gündüz sürüş ışıkları, stili yenilenmiş tampon ve yeni yatay sis lambaları ile geliyor. Yanlarda, marşbiyeller krom süslemelere sahip. Arka kısım görünür değil ancak bu kısımdaki değişiklikler arasında arka lambaların da olduğu söyleniyor.

 

ABD’ye özel 2016 Nissan Rogue içerisinde QR25DE 2.5 litre doğal emişli dört silindirli benzinli motor bulunuyor. Nissan X-Trail ise QR25DE, 2.0 litre dört silindirli benzinli MR20DD ve R9M 1.6-litre turboşarjlı dört silindirli dizel motorla sunuluyor. Modelin MR20DD benzinli motor ve RM31 elektrikli motoru birarada kullanan bir hibrit versiyonu da var. Makyajlanan Rogue için de X-Trail Hibrit ile aynı sistemin kullanılacağı bir hibrit versiyon bekleniyor.

 

Şimdiden kısmen ortaya çıkan 2017 Nissan Rogue için resmi tanıtım tarihi de çok uzak değil. Makyajlı 2017 Nissan X-Trail gibi, Rogue modeli de yıl sonuna doğru çıkabilir.

Son Güncelleme : 08 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo