Fiat Tipo SW Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Ototeknikveri     08 Eylül 2016 07:10

Fiat Tipo SW Avrupa – Ortadoğu – Afrika (EMEA) bölgesinde satışa çıkıyor. Modelin fiyatı 14 bin 900 euro’dan başlayacak.

Fiat Tipo SW Avrupa'da Satışa Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rekabetin yüksek olduğu bir segmente giren model VW Golf, Ford Focus, Opel Astra ve Renault Megane gibi rakiplerle karşılaşacak. Fiat Tipo ailesi üçüncü ve son üyesi ile tamamlanıyor: Station Wagon. 2016 Cenevre otomobil fuarında tanıtılan Tipo SW artık Avrupa – Ortadoğu – Afrika (EMEA) bölgesinde siparişe açıldı ve fiyatı 14 bin 900 euro’dan başlıyor. Bu fiyata 1.4 litre benzinli 95 PS (94 HP) motor ve klima kontrolü, elektrikli pencereler, Uconnect radyo, altı hava yastığı, tavan barları, bagajın tek elle ayarlanabilmesini sağlayan “Magic Cargo Space” gibi kapsamlı standart özellikler geliyor.

 

Seçilen versiyona göre, özellikler arasında 7 inç yüksek çözünürlüklü ve renkli dokunmatik ekran, Bluetooth, ses yürütme, metin okuyucu, ses tanıma, TomTom 3D entegre navigasyon sistemi, arka kamera, AUX ve USB portları, uyumlanabilir seyir kontrolü, fren kontrolü, hız sınırlayıcı ve park sensörleri de yer alabiliyor. Business donanım seviyesi seçildiğinde bütün bu özelliklere standart olarak da sahip olabilmek mümkün.

 

En uygun maliyetli dizel MultiJet 1.3-liter 95 HP ve fiyatı 17 bin 300 euro’dan başlıyor. T-Jet 120 HP benzinli ve LPG motor ve bu aydan itibaren 120 HP 1.6 litre dizel de sunulacak. Dizel motor DCT çift debriyajlı vitesle çalışıyor.

 

Türkiye’de Egea adı ile sunulan yeni Tipo Bursa’da üretiliyor ve ilk çıkışından bu yana Avrupa – Ortadoğu – Afrika bölgesinde 65 bin adet satıldı.

Son Güncelleme : 09 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo