BMW 2016 Paris Otomobil Fuarı Yenilikleri

Ototeknikveri     13 Eylül 2016 05:27

BMW Grup 2016 Paris Otomobil Fuarında pek çok yeni ürününü kitlelerle buluşturacak.

BMW 2016 Paris Otomobil Fuarı Yenilikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mondial de l’Automobile Paris 2016 (Paris Otomobil Fuarı) 1 – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında yeni BMW 3 Serisi Gran Turismo ve daha güçlü bataryası, arttırılmış sürüş mesafesi ile BMW i3 modellerinin prömiyer gösterilerine sahne olacak. BMW Motorrad ayrıca yine batarya kapasitesi ve sürüş mesafesi arttırılmış BMW C e scooter dünya prömiyerini de fuarda gerçekleştirecek. BMW’nin yeni BMW Connected kişisel mobilite asistanı da fuardaki BMW inovasyonlarından bir diğeri.

 

Prömiyer gösterisi: Yeni BMW 3 Serisi Gran Turismo

Yeni BMW 3 Serisi Gran Turismo lüks şıklık, sportiflik ve geniş kullanım alanını artık daha da sofistike bir formda birleştiriyor. Yeni motorlar daha fazla güç ve verimlilik sunarken, görsel olarak çekici dış cephe yumuşak şekilde stilize edilmiş iç kabinle tamamlanıyor.

 

Prömiyer gösterisi: BMW i3

Yeni BMW i3, 94 Ah bataryası ile sürüş mesafesini %50 arttırıyor. Standart NEDC döngüsünde otomobil 300 kilometre elektrik gücüyle gidebiliyor. Daha önce bu mesafe 190 kilometreyle sınırlıydı. Bunun yanı sıra, BMW i3 için ekstra donanım seçenekleri ve daha güçlü BMW i Wallbox ev tipi şarj istasyonu da sunuluyor.

BMW i8 Protonic Dark Silver Edition özel versiyon model de fuarda tanıtılacak.

 

Dünya prömiyeri: BMW C evolution e-scooter

BMW Motorrad, BMW C evolution e-scooter modelini %60 arttırılmış sürüş mesafesi, üstün performans ve A1 sürücü ehliyeti kategorisine uyumlu Avrupa versiyonu ile paketinden çıkartıyor. Yeni BMW C evolution batarya kapasitesi ciddi oranda arttırılmış (60 Ah’den 94 ah’ye) ve sürüş mesafesi 160 kilometreye çıkartılmış. Sıfır emisyonlu sürüş şehir koşullarında mükemmel pratiklik ile birleşiyor.

BMW Connected kişisel mobilite asistanı

BMW Connected, Ağustos ayından beri tüketicilere sunuluyor. Bu dijital konsept günlük sürüş rotalarını ve randevuları düzenleyen, sürücünün işlerini kolaylaştıran bir dizi dijital ürün ve servisle kişisel mobilite için kusursuz bir destek aracı olarak çalışıyor. BMW Connected ile mobilite daha otomobilinize adım atmadan başlıyor. BMW Connected kullanıcıya destek veren fonksiyonlar ve servisleri biraraya getiren bir dijital mobilite asistanı olarak tanımlanabilir.

Son Güncelleme : 13 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo