VW Sharan' a Yeni Motor ve 4 Çekişli Sürüş

Ototeknikveri     14 Eylül 2016 03:13

Güçlü, popüler ve olağanüstü pratik: VW Sharan şimdi, Golf GTD'de de yer bulan yeni motor ve vitesi ile sipariş edilebiliyor.

VW Sharan' a Yeni Motor ve 4 Çekişli Sürüş
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

4Motion dört çekişli sürüş sistemi, 7 kademe çift debriyaj (DSG) vites ve Golf GTD’den bilinen 184 PS (135 kW) gücündeki motoru ile yeni Sharan sportiflik ve verimliliğin mükemmel kombinasyonunu sunuyor. Bu motor ve vites kombinasyonu özel Allstar versiyonunda da özel donanımlar ve beş yıllık garantiyle birlikte sunuluyor. 184 PS çıkış gücü ve 1750 rpm’de 380 Nm tork ile, 2.0 TDI motor Sharan’a üstün hızlanma ve çekiş gücünü veriyor. Bu sayede Sharan bir treyler çekerken bile performansından bir şey kaybetmiyor. 7 kademe çift debriyaj vites standart olarak geliyor ve gücü o kadar yumuşak dağıtıyor ki bu sayede olağanüstü konforlu ve güvenli bir sürüş sağlanıyor. 2430 litre bagaj kapasitesi, 2400 kilogram yük çekebilme özelliği ve tüm koşullarda en iyi çekişi ve stabil sürüşü sağlayan elektronik kontrollü dört çekişli sürüş sistemi ile Sharan özel görevler için ideal bir taşıt. Böylece Sharan en ağır tekne treylerlerini ya da at treylerlerini dahi rahatça taşıyabiliyor.

 

Cam-Connect sayesinde, örneğin içerisinde atlar olan bir treyler taşınırken içeriyi izlemek mümkün olabiliyor. Volkswagen’in “Composition Media”, “Discover Media” ve “Discover Pro” multimedya sistemleri Car-Net App Connect ve Mirror Link® ile bağlantılandırılabiliyor, GoPro® Hero 4 aksiyon kamerasına bağlanabiliyor. GoPro® aksesuarları kullanılarak treylerden görüntü alınabiliyor. Car-Net Cam Connect uygulaması, multimedya sistemine bağlı bir Android telefon ve Mirror Link® aracılığı ile görüntü otomobilin monitörüne aktarılıyor.

Güvenlik nedenleriyle, yolculuk esnasında yazılım ekrana video değil sadece fotoğraf gönderiyor, fotoğraflar her 5 saniyede bir güncelleniyor. Volkswagen hareket etmediğinde ya da saatte 5 km’ye kadar hızlarda (yürüyüş hızında) ise sürekli video akışı oynatılıyor. Eğer taşıtın arkasında bir treyler çekilmiyorsa elbette GoPro® taşıtın içinde de kullanılabiliyor. Örneğin arka koltuklardaki çocuklar izlenebiliyor.

Özel model sharan Allstar da yeni motor ve vites kombinasyonu, ayrıca beş yıl garanti, ilave donanım ve özellikleri standart olarak sunuyor. Bu özellikler arasında ACC otomatik mesafe kontrolü (saatte 160 km’ye kadar), “Front Assist” çevre izleme sistemi, şehir içi otomatik fren fonksiyonu, “Climatronic” 3 bölgeli klima kontrolü ve alerjen filtresi, sürgülü arka kapılar ve elektrikli açma kapama özelliği sayılabilir.

 

En üst seviye motor ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte Sharan modelinin fiyatı 44 bin euro’dan başlıyor. Sharan Allstar ise 47 bin 725 euro’dan satılıyor.

Son Güncelleme : 14 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo