2017 Nissan X-Trail (Rogue) için Hibrit Sistem

Ototeknikveri     15 Eylül 2016 05:01

2017 Nissan Rogue artık daha şık, ayrıca hibrit güç aktarım mekanizmaları ile geliyor.

2017 Nissan X-Trail (Rogue) için Hibrit Sistem
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen 2017 Nissan Rogue fazla detay vermeyen bir reklamla karşımıza çıktı. Nissan şimdi modelin detaylarını da veriyor. Güncellemeyle birlikte yeni hibrit güç aktarım mekanizması seçenekleri ve çok sayıda güvenlik teknolojileri de sunulacak. Rogue hala 170 hp (126.8 kilowatt) çıkış gücü ve 237.3 Nm torka sahip 2.5 litre dört silindirli motor ile sunuluyor ancak müşteriler şimdi 2.0 litre dört silindirli hibrit destekli motoru da seçebiliyor. Hibrit sistemin toplam çıkış gücü 176 hp (131.2 kW) ve start-stop ile rejeneratif fren gibi özelliklerle geliyor. Nissan güç aktarım mekanizmasının önden çekişli sürüş sistemiyle şehiriçinde 8.6 l/100 km, otobanda 8.1 l/100 km, ortalama 8.3 l/100 km yakıt tükettiğini, dört çekişli sistemle 9.1 l/100 km, 8.3 l/100 km, 8.6 l/100 km yakıt tükettiğini belirtiyor.

 

Firma henüz fiyat bilgilerini vermedi ancak hibrit sistemin sadece beş koltuklu modelde ve SV ile SL donanı seviyelerinde sunulacağı, S donanım seviyesi için sunulmayacağı anlaşılıyor.

 

2017 Nissan Rogue, Nissan’ın V-Motion ön panjur stilinin cesur bir versiyonuna sahip, bu da crossover modele en yeni Murano ile arasında aile benzerliği kazandırıyor. Sadece tasarım daha geniş değil aynı zamanda fasyanın daha aşağılarına doğru ilerliyor. Daha keskin köşeli LED farlar ön panjurun geniş kenarlarını vurguluyor. Arka kısımda LED bumeranglı arka lambalar ve bagaja ulaşımı kolaylaştıran, hareketle aktif olan elektrikli bagaj kapağı bulunuyor.

 

İç kabinde ise yenilikler o kadar kapsamlı değil. Yeni D şekilli direksiyon ve orta kısım tasarımında bazı tasarım değişiklikleri sınırlı yenilikler arasında sayılabilir. Kapı panellerinin etrafında güncellenen trim ve kontrol paneli daha lüks bir kabin hissi veriyor. Platinum Reserve iç kabin paketi ile SL donanım seviyesinde kapitone deri koltuk döşemelerine sahip olunabiliyor.

 

Geçen yılki etkileyici güncellemelere rağmen Nissan Rogue için güvenlik teknolojileri de arttırılmış. Akıllı seyir kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı ve şeritten ayrılma önleme sistemi yeni eklenenler arasında. Acil durum otomatik fren sistemi artık yaya tanıma özelliğine de sahip. Kör nokta uyarısı ve arka çapraz trafik uyarısı da SV donanım seviyesinde standart olarak geliyor.

 

Nissan, 2017 Rogue modelinin yeni görünüm, yeni motor seçenekleri ve güvenlik teknolojileri içeren bu güncellemeyle en çok satan modeli olmasını umuyor. Model şu anda ABD’de firmanın Altima’dan sonra en çok satan ikinci modeli.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo