Audi Q3 yeni görünümüne kavuştu

Ototeknikveri     16 Eylül 2016 02:01

Audi çok satan modeli Q3’ü daha da çekici hale getirdi. Farklı dış cephe tasarımının yanı sıra modele spor donanım seviyeleri ve S line dış cephe paketi eklendi. Audi Q3 S line ile seri yeni ve sportif bir özel versiyon kazanmış oluyor. Satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak.

Audi Q3 yeni görünümüne kavuştu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Audi Q3 ile donanım seviyeleri ve paketler arasındaki farklılıklar daha da öne çıkıyor. Sport donanım seviyesi ile lüks SUV’nin ön kısmı tamamen yenileniyor. Dış hava girişleri daha büyük, ortadaki keskin çizgi kaporta ile aynı renkte, tek çerçeve ön panjur ise taş grisi renginde. Yeni S line dış cephe paketi taze ve keskin bir görünüm kazanıyor. Hava girişleri elmas desenli panjurla örtülürken, yeni kiriş ön kısım boyunca uzanıyor ve bu kısmı ikiye bölüyor. Ön panjur ve hava girişlerindeki dominant kontrast renk ise parlak siyah. Design donanım seviyesi Audi Q3’e lüks bir görünüm kazandırıyor. Dış hava girişleri yatay şekilde ayrılmış, ön ve arka tamponlarda gövde altı koruması mat gümüş tonunda. Tampon ve tekerlek bombelerindeki kontrast kısımlar ise taş grisi.

Sportif yeni özel versiyon Audi Q3 S donanım seviyesi yola en şık haliyle çıkıyor. Modelin ön kısmı parlak siyah hava girişleri ve tek çerçeve ön panjur ile dikkat çekiyor.

 

Siyah renk tekerlek bombeleri ile yanlarda devam ediyor, kapı dekor şeritleri, tavan rayları, ayna yuvaları ve pencerelerde de görülüyor. Arkada tavan kenarındaki spoyler ve tamponun alt kısmı yine parlak siyah renkte. S line logoları çamurlukları süslüyor.

Audi Q3 S line dinamik karakterini iç kabinde de belli ediyor. Spor koltuklar bel destekli ve siyah deri – kumaş karışımı döşemelere sahip. Koltukların orta kısımlarında S logoları işlenmiş. Deri – Alcantara karışımı ve Nappa deri döşeme seçenekleri de sunuluyor.

Yeni spor modelde kapı içleri piyano siyahı renginde, kapı eşiklerinde S line logoları bulunuyor. S tronic ile birlikte pedallar ve ayak koyma yerleri de paslanmaz çelikten yapılmış. Manuel vitesli modellerde alüminyum ve deri vites kolu bulunuyor. Düz dipli, çok fonksiyonlu spor deri direksiyon 3 telli, S line logosu ve kontrast renkte dikişlere sahip. Kontrol araçlarının çoğu alüminyum görünümde.

S line spor süspansiyon, Audi drive select dinamik idare sistemi ve sürücü bilgilendirme sistemi Audi Q3 S line ile standart geliyor. Yeni 19 inç tekerlekler de parlak siyah renkleri ve 10 telli özel Audi sport tasarımları ile dikkat çekiyor. Q3 S line, Q3 serisindeki tüm motorlarla birlikte seçilebiliyor.

 

Güncellenen Q3’te, metalik kamuflaj yeşili, renk serisinde metalik tundra kahverenginin yerini alıyor.

 

Yeni Q3 modelleri Almanya’da ve bazı Avrupa piyasalarında bu sonbaharda çıkacak. Teslimatlar yıl sonuna doğru başlayacak. Spor (Sport) ve tasarım (Design) donanım seviyeleri için fiyatlar aynı kalacak ve 30 bin 100 euro’dan başlayacak. Audi Q3 S line ise 33 bin 50 euro’dan satılacak.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo