2017 Honda CR-V Cam Tavan, LED Işıklar ve Çift Egzozla Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Eylül 2016 05:47

Beşinci nesil Honda CR-V Çin’de test esnasında görüntülendi. Modelin Çin’de 2017 yılı ortasında piyasaya çıkması ve Dongfeng-Honda JV tarafından yerel olarak üretilmesi bekleniyor.

2017 Honda CR-V Cam Tavan, LED Işıklar ve Çift Egzozla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni CR-V’nin global tanıtımı gelecek yılın başlarında yapılacak. Son görüntülenen CR-V prototipinde kamuflajla kaplı üretim versiyonu farlar kısmen de olsa fikir veriyor. Otomobilin stilinde evrimsel bir sıçrama yaşanmış ve kardeş model Honda Civic sedandan bazı özellikler alınmış.

Ön kısımda Honda’nın kanat şekilli ön panjurunu LED farlar çevreliyor, çok sayıda krom süsleme ve konturlu motor kaputu göze çarpıyor. Test otomobili aynı zamanda açılır tavan, yeni L şekilli arka lambalar ve krom aplik, krom finişli egzoz boruları ve yeniden konumlandırılmış plaka kısmı ile geliyor.

Beşinci nesil Honda CR-V yeni Civic’in hafif modüler platformunu kullanacak, böylece modelde yakıt tasarruflu turboşarjlı 1.5 litre turbo VTEC benzinli motor ve en üst seviye 2.0 litre Turbo VTEC benzinli motorlar (Honda CR-V RS versiyonunda) yer alabilecek. 1.6 litre i-DTEC motorlu bir dizel versiyon da Avrupa’da sunulmaya devam edilecek.

Model Hindistan’da da %65 yerel kaynaklarla üretilecek ve 2017’nin ikinci yarısında piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo