Altıncı Nesil VW T6 Multivan PanAmericana

Ototeknikveri     21 Eylül 2016 04:00

Multivan PanAmericana T Serisi’nin öne çıkan özel versiyonlarından ancak seri 33 farklı versiyona daha sahip. Seri Hannover IAA Ticari Taşıtlar Fuarı’nda 12. salonda ve fuarın dış mekanında tanıtılıyor.

Altıncı Nesil VW T6 Multivan PanAmericana
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PanAmericana Multivan konforu ile bir SUV’nin off-road yeteneklerini harmanlıyor. Nereye gitmeyi planladığınız fark etmeksizin, Multivan PanAmericana her zaman ve her koşulda göreve hazır. Ekstra 20 mm yerden yükseklik (opsiyonel olarak devre dışı bırakılabiliyor) sayesinde ve 17 inç alaşım (ya da opsiyonel 18 inç) tekerleklerle, Multivan PanAmericana en zorlu arazileri zorlanmadan fethedebiliyor. Dokulu efektle boyanmış ön ve arka tamponlar, ön ve arkada özel tasarımlı alt koruma, yan eşik eklentileri ve taşıtın alt yan kısımlarında koruyucu eklentilerle PanAmericana off-road sürüşe tam olarak hazır. Bu fonksiyonel özelliklere ek olarak, Multivan PanAmericana aynı zamanda etkileyici ve kaliteli bir görünüşe sahip. Renkli arka pencereler, buzlu LED arka lambalar, Highline radyatör ızgarası ve B sütunlarında şık PanAmericana logosu güçlü bir görünüm oluşturuyor.

Multivan PanAmericana sadece dış cephesiyle değil içiyle de etkileyici. Yolcu kompartmanındaki opsiyonel sac zemin ve özel lastik paspaslar dahi taşıtın çamurlu dağ bisikletleri ya da karlı snowboardlar ile yarışabileceğini gösteriyor. PanAmericana bir sonraki macera için hazır. Çok fonksiyonlu ve şık model deri direksiyon, deri vites, Climatronic, PanAmericana logolu giriş ışıkları ve paslanmaz çelik pedallara da sahip.

 

Bütün iç kabin yüksek kalite ve dayanıklı materyaller ile donatılmış, örneğin koltuklar siyah ve beyaz özel döşemeler, kontrast renkte dikişli Alcantara pedler ve opsiyonei iki renkli deri döşeme ile geliyor. Bu özellikler Multivan’ın lüks karakterini de vurguluyor.

Kendini kanıtlamış 4MOTION dört çekişli sürüş sisteminin yanı sıra, yeni Multivan PanAmericana aynı zamanda saf bir dört çekişli taşıt olarak büyük çeşitlilik ve kişiselleştirme özgürlüğü sunuyor.

 

Yeni Multivan PanAmericana benzinli ya da dizel motorlar, önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemi seçenekleri ve 84 kW/114 PS motorlar ile gelecek.

 

84 kW TDI motor T Serisi motorlarına çekici bir seçenek olarak katılıyor ve 75 kW TDI ile 110 kW TDI arasındaki boşluğu kapatıyor. Böylece artık T Serisi için beş dizel motor ve iki benzinli motor 62 kW – 150 kW arasında değişen güç çıkışları ile sunuluyor.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo