Ateca X-Perience Paris’te Seat’ın yıldızı olacak

Ototeknikveri     22 Eylül 2016 05:45

Seat Ateca X-Perience konseptini 2016 Paris otomobil fuarında tanıtacak. Konsept Seat Ateca ailesinin maceraperest, off-road havasına sahip ve geleneksel sınırları yıkan yüzünü göstermeyi amaçlayan bir çalışma.

Ateca X-Perience Paris’te Seat’ın yıldızı olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ateca X-Perience arttırılmış yerden yüksekliğinin yanı sıra, yumuşak süspansiyon sistemi, her yol koşuluna uygun lastikler, yeni tamponlar, çizilmeye dayanıklı boya, özel 18 inç alaşım tekerlekler, 190 hp 2.0 TDI motor, 7 kademe DSG vites (direksiyondan vites geçişi özelliği ile), 4Drive total çekiş sistemi, Haldex debriyaj ve gelişmiş XDS çekiş kontrolü gibi off-road odaklı özelliklere sahip. Doğadan ilham alan mat zeytin yeşili dış cephe ve sıradışı off-road performansı ile konsept daha maceraperest bir yaşam stili isteyen müşterileri hedefliyor. Ateca X-Perience en geniş kapsamlı sürüş yardımı sistemleri ve yeni nesil Easy Connect multimedya donanımı, Seat Full Link bağlantısı, Media System Plus 8 inç ekran, Connectivity Box kablosuz akıllı telefon şarjı ve Seat ConnectApp ile geliyor.

 

Seat Ateca Paris’te markanın üçüncü sac ayağı olarak sergilenecek. Ateca aynı zamanda markanın tarihindeki en büyük ürün atağının da bir parçası. Bu ürün atağı kapsamında 2017’de üç yeni model daha gelecek.

 

Seat Ateca X-Perience detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo