2017 Jeep Compass’tan Yeni Resimler

Ototeknikveri     24 Eylül 2016 12:56

Bu yıl içinde Çin’de üretime girecek yeni 2017 Jeep Compass’ın ön ve arka kısımlarını gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

2017 Jeep Compass’tan Yeni Resimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son çıkan fotoğraflarda 2017 Jeep Compass net biçimde görülüyor. Model bu ay FCA’nın Brezilya’daki Penambuco fabrikasında tanıtılacak. Bunlar Çin’e özel 2017 Jeep Compass’tan ilk fotoğraflar. Otomobil yüksek oranda yerel kaynaklarla ve Guangzhou Automobile Group Co., Ltd (GAC Group) ortaklığı ile Çin’de üretilecek. FCA’nın ortağı GAC Grup şu an Guangzhou fabrikasında Jeep Renegade modelini de üretiyor. Yıl sonunda yeni Compass da büyük ihtimalle burada üretime girecek. 2017 Jeep Compass, Jeep Renegade ile Small-Wide paltformunu paylaşıyor. Piyasaya çıktığında 2017 Compass seride Renegade ile Jeep Cherokee arasında konumlanacağından fiyatının da bu iki modelin arasında olması bekleniyor.

 

2017 Jeep Compass Uzakdoğu pazarlarında, 2.0 litre benzinli motordan (Latin Amerika için esnek yakıt -birden fazla yaktı tipine uygun- özellikli) ve 2.0 ltire MultiJet dizel motordan güç alacak. Vites seçenekleri ise 6 kademe manuel ve 9 kademe otomatik vites olacak. Avrupa''da ise araçta 1.4 turbo benzinli ve 1.6 Multijet dizel motor seçeneklerinin sunulması bekleniyor.

 

Bu yıl sonu Çin’de üretime girilecek ancak Hindistan piyasası için üretim 2017’nin ilk yarısında başlayacak. Hindistan’da üretim FCA-TATA JV fabrikasında, Ranjangaon bölgesinde yapılacak. Hindistan’da üretilen otomobiller diğer sağdan direksiyonlu piyasalara da ihraç edilecek. Avrupa versiyonyu için ise henüz açıklanan resmi bir bilgi yok.

Son Güncelleme : 25 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo